Re: Ik zie wit wanneer ik de Sims 4 open

door EA_Neil
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Ik zie wit wanneer ik de Sims 4 open

★★★ Newbie

Dit probleem heb ik al een paar dagen en ik heb van alles geprobeert om het op te lossen. Wat er namelijk gebeurt is dat als ik de Sims 4 open krijg ik de intro te zien en begint het muziekje te spelen en krijg ik die sims muis. Na die intro krijg ik alleen maar een wit scherm, maar als ik met mijn muis op verschillende plekken kom (bijvoorbeeld bij de nieuw spel beginnen knop) kan ik er op klikken en hoor ik ook het geluidje dat er inderdaad iets gebeurt.

 

Ik had als eerste alle mods er uit gehaald en heb ik het gerepareert, dat werktte niet. Daarna heb ik de spel helemaal verwijderd en opnieuw gedownload, werktte ook niet. Ik heb alle cache van het spel maar ook die van Origin verwijderd en het weer gerepareert, maar dat hielp niet. Ik heb voor meer dan 4 maanden de sims niet geopend maar ik heb het wel geupdate, dus daar ligt het ook niet aan.

 

Weet iemand wat ik kan doen om het te fixen?

Bericht 1 van 4 (206 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Ik zie wit wanneer ik de Sims 4 open

★★★★★ Expert
Zorg dat je de volledige basisstappen hebt gedaan, de computer nog voldoet aan de gevraagde systeemeisen en je ook alle overige, niet benodigde software hebt afgesloten, @fo38.

Begin met het ontdoen van alle aangepaste inhoud (zogenoemde "modificaties"). Alle spellen van Origin en de Origin cliënt dien je hebben afgesloten.
Vervolgens de map van De Sims 4, die in je "Documenten\" staat, gaan hernoemen.
De cache van de Origin cliënt leegmaken, zie daarvoor dit helpartikel: https://help.ea.com/nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Repareer De Sims 4 via de Origin cliënt en controleer of deze is bijgewerkt.

Net als elk ander spel van Origin, dien je De Sims 4 via de Origin cliënt te starten. Je dient De Sims 4 schoon te starten.
Wijzig de instellingen bij de "Gebruikersaccountbeheer", plaats de schuifbalk volledig naar beneden toe.
Een bekabelde internetverbinding gebruiken.
Start de Origin cliënt als een Administrator.

De systeemeisen van De Sims 4 (basisspel, normale versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
Om aanvullende inhoud te kunnen gebruiken, dient je computer ook aan huns gevraagde systeemeisen te voldoen, naast de aanbevolen systeemeisen van het basisspel.


Mogelijk dienen de stuurprogramma's van je computer nog bijgewerkt worden. Start met die van je videokaart. Herstart je computer na een voltooide installatie.
Zijn alle nog beschikbare updates voor Windows gedownload en geïnstalleerd? Denk ook aan de optionele updates. Aansluitend herstart je de computer en zal je deze stappen moeten herhalen.

De "Origin in-game" en "FPS-teller" uitschakelen, zie daarvoor dit helpartikel: https://help.ea.com/nl-nl/help/origin/origin/how-to-use-origin-in-game/
Windows schoon laten starten, zie daarvoor: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/windows-schoon-opstarten-da2f9573-6eec-00ad-2f8a-a97a1807f...
De beeldschermresolutie verlagen naar 1024×768.
Kan je wel De Sims 4 in de venstermodus starten?
Slechts 1 monitor gebruiken.

De Sims 4 en de Origin cliënt dien je lokaal hebben geïnstalleerd.
Je opgeslagen spelvoortgang en instellingen van De Sims 4, dienen ook lokaal worden bewaard, zodat deze te bereiken zijn voor De Sims 4.


Plaats je DxDiag informatie bij je reactie, opgeslagen in een tekstbestand ("DxDiag64.txt" als voorbeeld), als je nog steeds problemen ervaart: https://help.ea.com/nl-nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/


Groetjes.
Bericht 2 van 4 (199 Weergaven)

Re: Ik zie wit wanneer ik de Sims 4 open

Champion

@fo38 Kan je ook aangeven met welk systeem je De Sims 4 speelt. Er is namelijk nogal een verschil in oplossingen tussen MacOS en Windows systemen. Als je eventueel ook de specificaties van je computer kan aangeven, maakt je het voor ons een stuk eenvoudiger om gerichte adviezen en of oplossingen aan te bieden.

 

Alvast bedankt. 

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 3 van 4 (188 Weergaven)

Re: Ik zie wit wanneer ik de Sims 4 open

Community Manager (retired)
Hey @fo38,

Heb je hier nog steeds problemen mee sinds?

- EA_Neil
Neil.png
Bericht 4 van 4 (160 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help