Ik kan niet meer op mijn origin inloggen

door Quinndegraaf
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Ik kan niet meer op mijn origin inloggen

[ Bewerkt ]
★★★ Newbie

Elke keer als ik inlog via Origin staat er "je kunt niet inloggen technische problemen" 

Dit komt niet doordat ik mijn email of wachtwoord niet ken want ik kan wel inloggen via browser maar dan kan ik niet op Origin om de Sims 4 te spellen. 

Wat moet ik doen ik denk dat ik alles al heb geprobeerd!

(Ik heb dit probleem al 4dagen)

Bericht 1 van 4 (170 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Ik kan niet meer op mijn origin inloggen

★★★★★ Expert
Onderwerpen die te maken hebben met de technische problemen voor Origin hebben een eigen forumtak hier: https://answers.ea.com/t5/Origin/ct-p/origin-nl


Waarom weet je jouw aanmeldingsgegevens niet, @Quinndegraaf? Daar zul je toch zelf achter moeten komen, wanneer je jouw Origin / EA account niet zelf had aangemaakt. Mogelijk zijn dit jouw ouders of verzorgers dan geweest.

Als je gaat afmelden op de website van Origin, kan je dan weer aanmelden? Mogelijk dien je de cache van je webbrowsers en/of cookies wissen.
Heb je pas nog je wachtwoord veranderd? Kies een nieuw, sterk (vanaf 15 tekens) en uniek wachtwoord, voor de juiste Origin / EA account: https://signin.ea.com/p/web/resetPassword Na elke gedane poging zal je 1½ uren moeten wachten.

Controleer of je wel de juiste Origin / EA account gaat aanmelden. Zijn jouw aanmeldingsgegevens wel juist. Het e-mail adres met behulp van de "Kopiëren" en "Plakken" functies overnemen.
Zorg dat je verbonden bent met het internet en geen software hebt openstaan, die de geode werking van de Origin cliënt kan blokkeren.
Heb je de Origin cliënt dan volledig eens afgesloten en opnieuw gestart?

De cache van de Origin cliënt leegmaken, zie daarvoor: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games
Jouw computer eens opnieuw laten starten.
Overige en onnodige openstaande software helemaal afsluiten. Bepaalde beveiligingssoftware kan dit onbedoeld doen.
Gebruik een bekabelde internetverbinding een je computer direct aansluiten op de modem / router van je internetaanbieder. Ander apparaten uitschakelen en ontkoppelen. Andere kabel gebruiken, met vastgesmolten koppen. Controleer de instellingen binnen de modem / router van je internetaanbieder, zo nodig de software hiervan bijwerken en/of de standaardwaarden gaan terugzetten.
Verlaag de instellingen voor "Gebruikersaccountbeheer" en start de Origin cliënt als een Administrator.

Mogelijk dienen de stuurprogramma's van jouw computer eerst nog worden bijgewerkt. Begin met die van je videokaart. Nadat een installatie klaar is, de computer opnieuw laten starten.
Zijn alle nog beschikbare updates voor Windows geïnstalleerd en gedownload? Denk ook aan de optionele updates.
https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-10-bijwerken-3c5ae7fc-9fb6-9af1-1984-b5e0412c556...


Laatste versie en systeemeisen voor de Origin cliënt kan je hier vinden: https://www.origin.com/nl-nl/store/download
Download en installeer de laatste versie. Het is mogelijk dat je eerst alle huidige versies van de Origin cliënt dient te verwijderen. Ook de "technische previews" dus.
Lokaal installeren van de Origin cliënt en de spellen van Origin zal nodig zijn. Samen met het bewaren van hun gegevens, die bereikbaar moeten blijven.

Een schone start doen van Windows kan hierbij ook helpen: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/929135

Mocht je geen toegang meer hebben tot jouw e-mail adres, dan zal je contact moeten gaan opnemen met de helpdesk, om te kijken wat zij voor je kunnen doen hieraan. De e-mail adressen die je krijgt op school of werk zijn ongeschikt hiervoor.


Groetjes.
Bericht 2 van 4 (161 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Ik kan niet meer op mijn origin inloggen

Champion

@Quinndegraaf Heb je al eens geprobeerd om de EA-Desktop app te downloaden en via die methode de Sims 4 te starten? Soms lukt het namelijk wel met de EA-Desktop app je zal dan ook moeten inloggen met dezelfde gegevens die je ook gebruikt voor Origin. De EA-Desktop app kan je hier ophalen. Open bèta van de EA-app

 

Laat even weten of het daarmee wel is gelukt.

 

Hartelijke groet.

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 3 van 4 (154 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Ik kan niet meer op mijn origin inloggen

Community Manager (retired)
Hey @Quinndegraaf,

Kun je ons laten weten of dit op een Windows of Mac is? Deze foutmelding kan meerdere dingen betekenen en het kan het ook waard zijn jouw internet connectie even te herstarten door de power kabel enkele minuten uit jouw router te halen en er terug in te stoppen en/of andere internet verbinding te proberen.

- EA_Neil
Neil.png
Bericht 4 van 4 (144 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help