Huurkavels niet beschikbaar

door PhiliciavdVoet
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Huurkavels niet beschikbaar

★★★ Newbie

Hallo,

 

sinds kort Sims 4 in de natuur toegevoegd aan mijn collectie alleen ik kan niet op vakantie met mijn Sims. Bij de huurkavels blijft hij aangeven “Deze kavel kan op dit moment niet worden gehuurd.” 

HELP; hoe los ik dit op? 

Bericht 1 van 2 (155 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Huurkavels niet beschikbaar

Champion

@PhiliciavdVoet Ik weet dat er modificaties in omloop waren, en waarschijnlijk nog steeds, zijn die het mogelijk maakten om kavels te huren. Als je toevallig gebruik hebt gemaakt van een dergelijke modificatie dan is die dus onbruikbaar geworden en dat levert tegelijkertijd een conflict op met het uitbreidingspakket 'In de Natuur'. Als je ooit zo'n soort modificatie hebt geïnstalleerd zal je die toch echt moeten verwijderen.

 

Het is verstandig om vlak na de patchupdate van de Sims maar ook als je een nieuw pakket hebt gekocht alle modificaties die je gebruikt even te verplaatsen naar een nieuwe map, bijvoorbeeld op je bureaublad met de naam: 'nog te testen modificaties'. Verwijder dan ook gelijk het bestand 'localthumbcache.package' uit de map: \Documents\Electronic Arts\De Sims 4. In dat bestand zitten namelijk alle restanten van gebruikte cc en modificaties waar je nu blijkbaar nog last van hebt. Zodra je De Sims 4 opnieuw start, maakt het spel een nieuwe 'schone' versie van de localthumbcache.package aan.

 

Dan is het verstandig om je modificaties te testen op een nieuw spel. Na de test kan je dat spel altijd weer verwijderen of in het vervolg gebruiken voor een nieuwe testronde. Als je veel modificaties gebruikt dan kan je het beste de 50% methode gebruiken.

 

50/50 methode


Dat houdt in dat je eerst de helft van de modificaties terug plaats in de map : \Documents\Electronic Arts\De Sims 4\Mods. Test dit op een nieuw te starten spel en als alles het goed doet dan weet je dat deze modificaties goed en veilig zijn. Plaats die dan in een map op je bureaublad met 'bijvoorbeeld de naam 'veilige of goede modificaties'. Test daarna uit de map met de naam 'nog te testen modificaties' weer een deel. Als dan blijkt dat je spel hapert dan weet je dat de kapotte modificaties in die map zitten. Test daarvan weer de helft en zo verder totdat je alle slechte modificaties hebt verwijderd. Sla in de tussentijd je spel niet op maar verlaat het zonder op te slaan! Als je alles hebt getest, kan je de inhoud van de map met de naam 'veilige of goede modificaties' weer terug plaatsen.

Als je modificaties gebruikt moet je rekening houden met de problemen die je nu bent tegengekomen. Zorg ervoor dat je de modificaties net zoals je spel up to date houdt. Bezoek regelmatig de pagina's van de makers en controleer of ze updates hebben.

Als dat niet werkt dan is het verstandig om je spel te repareren in Origin. Klik daarvoor in de spelbibliotheek met de rechter muisknop op de tegel van De Sims 4 en kies in het dropdown menu voor de optie repareren.

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 2 van 2 (152 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help