Help us improve Answers HQ! Take Survey No, Thanks

[OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

by 99publicidentity
Reply

Original Post

Highlighted

[OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

[ Edited ]

Product: The Sims 4
Platform:PC
Which language are you playing the game in? English
How often does the bug occur? Occasionally (10% - 49%)
What expansions, game packs, and stuff packs do you have installed? all
Steps: How can we find the bug ourselves? 1. Have 6+ sims who have higher level in archaeology. 2. Receive some artifact from mailbox. 3. Authenticate all artifacts(1 sim - 1 artifact - 1 workbench) * 6+. 4. After eveyone is done, click each artifact and select "Mail back Artifact".
What happens when the bug occurs? Sometimes(30%+), the artifact disappeared but it didn't give me money.
What do you expect to see? When the item disappeared, add a money to the household funds.
Have you installed any customization with the game, e.g. Custom Content or Mods? Not now. I've removed them.
Did this issue appear after a specific patch or change you made to your system? No

Text

Message 1 of 8 (1,344 Views)
Highlighted

Re: [OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

Hero
Added

Happy Gaming
Crin


Trennlinie


I don't work or have any association with EA. I give advice to the best of my knowledge and cannot be held responsible for any damage done to your computer/game.

Please only contact me via PM when asked to do so.


Important Threads


Message 2 of 8 (1,290 Views)
Highlighted

Re: [OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

★ Guide

I have this issue, but I think it only happens if I ignore these artifacts long enough. Maybe it's intended and we are not getting money for being not fast enough? Standard smile

Message 3 of 8 (1,256 Views)
Highlighted

Re: [OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

★ Novice
I wonder if the issue is Sims authenticating artifacts that weren't meant for them? I have two Sims receiving artifacts in the mail. I'll try turning it off for one of them and see if I still experience the bug.
Message 4 of 8 (1,135 Views)
Highlighted

Re: [OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

[ Edited ]
★ Guide

I've encountered this issue, too. It usually occurs for me if they authenticate two artifacts they can get money from on the same day/within 24 hours. They get paid for the first one, but the second one is being ignored when they send it back. 

Message 5 of 8 (1,129 Views)
Highlighted

Re: [OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

★★★ Apprentice

I too thought this was intended, as it usually only happens to artifacts that haven't been looked at quick enough, but the game doesn't always follow that rule. It's definitely somewhat buggy if it is intended, as sometimes brand new artifacts won't be paid for either. 

Message 6 of 8 (1,106 Views)
Highlighted

Re: [OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

★ Guide
I've been having this issue for a long time. Even I had this issue yesterday.
Message 7 of 8 (380 Views)
Highlighted

Re: [OPEN] [JA] "Mail back Artifact" sometimes don't give money

[ Edited ]
★ Apprentice

Happens to me too Frown Usually when I sell the artifact while I'm on pause.....

Message 8 of 8 (367 Views)