Help us improve Answers HQ! Take Survey No, Thanks

CS/GA/HVV loads MAP & than kicked back to menu unable to play since update today

by AOD_RAKM3iST3R
Reply

Original Post

Highlighted

CS/GA/HVV loads MAP & than kicked back to menu unable to play since update today

[ Edited ]
★★★★ Novice

Product: Star Wars Battlefront II
Platform:PC
What is your issue related to? General
Summarize your bug cannot start any match. goes to load screen of the selected gamemode/MAP and fails to load(aka enter lobby) and am kicked back to menu (if this needs tobe in Technical Issues please move my Report to there.
What is your gamertag/PSN ID/EA Account name? AOD_RAKM3iST3R
How often does the bug occur? Every time (100%)
Can you tell us the date (MM/DD/YYYY) that you saw the bug? 04-24-2019
What time did you see the bug? (HH:MM AM/PM) 14:30
In what game mode did the bug occur? Capital Supremacy
What is your time zone? ECT - GMT + 1:00
Steps: How can we find the bug ourselves? no idea , request my crash log file i guess (but i dont have that no more since i DEL the SWBF2 folder ) or its not a crash so its not logged
What happens when the bug occurs? kicks one back to menu
What do you expect to see? a fix so i can actually play
Please select your region Europe
AMD or Nvidia Model Number GTX 550Ti

since the New update i installed today and was released today .
tried CS 3 times same kicked to menu

restarted game 2 times tried again same kicked to menu 

restarted origin = -> same kicked to menu

restarted PC -> same kicked to menu
tried repair game -> same kicked to menu
tried DEL SWBF2 in my documents = -> same kicked to menu
tried DEL Origin Cache and resrart = -> same kicked to menu

 

re: In what game mode did the bug occur? Star   answer so far = all game modes ive tried  CS , GA & HVV

and tried for a while now to no avail

 

it actually tried to verify terify game files after installing update. and once more when i did repair game. as above said didnt work

 

i got 2006hours ingame so it did work.....  fine before today/update

 

 OS: Windows 10.0 (Build #17763) CPU: Intel Core2 Quad Q9550, 2.83 GHz, 6144 KB Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (1920x1200x32bpp 59Hz) Sound: Luidsprekers (High Definition A Memory: Used: 3945/8192MB   HD Space: Free: 1254.84 GB/4244.06 GB Connection: Linksys WMP600N draadloze N-PCI-adapter met Dual-Band-WFP 802.3 MAC Layer LightWeight Filter-0000 @ 450.0 Mbps (Rec: 1110.51MB Sent: 69.19MB)

 

 

so i re-install Origin now to see test.    uninstall , install as admin

 

also reboot ipconfig etc ive done 

Message 1 of 4 (144 Views)

Re: CS/GA/HVV loads MAP & than kicked back to menu unable to play since upda

★★★★ Novice

so i've done a system restore to earlier point noon 24th (before the SWBF2 update i installed)

start game , it exits to desktop
so i check origin - check for updates
says there = 1

Downloading
0h 0m 13s remaining
229.66 MB / 331.27 MB
7.51 MB / SEC

vs
Estimated Update Sizes

PC - 3.08 GB

https://battlefront-forums.ea.com/discussion/135435/giants-above-kachirho-deployment-info


hope now i can play again, ganna test it now
EDIT: no still CS HVV load mapscreen and waittt and kick back to menu :( sad

so atm i dont know what issue is or howto fix

Message 2 of 4 (97 Views)

Re: CS/GA/HVV loads MAP & than kicked back to menu unable to play since upda

★★★★ Novice

Same problem here. I could still play fine 12 hours ago, now when I try to join a game

the loading screen appears for a minute and then goes back to main menu.

Message 3 of 4 (90 Views)

Re: CS/GA/HVV loads MAP & than kicked back to menu unable to play since upda

[ Edited ]
★★★★ Novice

i again uninstall ORIGIN and del folders manually related to it

reinstall

after verifying game files

 

new update diff size again vs what i shown

 

and played till nighttime in 23rd  and 24 work and home instsall update and not able since... to play

 

UPDATING STAR WARS™ Battlefront™ II

 
72%Downloading0h 0m 11s remaining207.53 MB / 287.24 MB7.02 MB / SEC
 
 
 
DL finished ill start up game and hope for a change....   #PLEASE #WORK lol
ill  edit with update if it worked
(and just incase i installed all dotnet versions that were in origin folder    vcredist_*** all and see which i had already and not..
 
 
EDIT: FINALLY seems i fixed it via hard work 20ways tackling it    1st load into MP game in 2nd day...
btw just for fcksake i updated directx also
 
Message 4 of 4 (82 Views)

fifa-20-promo-splash

Having trouble connecting to your game?

Try these steps first to clear up any problems you may have when connecting to an EA game.

Troubleshoot and test your connection

ea-help-promo

Forget your EA Account ID or password?

Reset, update, or link your account information.

View More on EA Help