Agrese Simíků po poslední aktualizaci (nefunkční autonomie)

by Zdenka1996
Reply

Original Post

Agrese Simíků po poslední aktualizaci (nefunkční autonomie)

★★★ Newbie

Product: The Sims 4
Platform:PC
Which language are you playing the game in? Czech
How often does the bug occur? Every time (100%)
What is your current game version number? nejnovější
What expansions, game packs, and stuff packs do you have installed? Život ve městě, Upíři, Batolata, Kočky a psi, Roční období, Cesta ke slávě, Objevte univerzitu, Společná zábava, Hurá do práce, Říše kouzel, Dobrodružství v džungli, Návštěva v lázních, Vánoční svátky, Romantická zahrada, Fitness, zahrada za domem, Přepychový večírek,
Steps: How can we find the bug ourselves? Po poslední aktualizaci: Nefunguje vypnutí autonomie Simíka. Agrese Simíka bez zjevné příčiny.
What happens when the bug occurs? Dělá sám od sebe aktivity, které jsem nezadala a začíná nebo pokračuje v konverzaci, kterou jsem nezadala. Simík sám od sebe začne urážet druhého Simíka anebo ostatní Simíci uráží mého Simíka bez zjevné příčiny. Tím klesá jejich úroveň přátelství nebo romantiky. Nejde nijak zrušit nebo uhlídat.
What do you expect to see? Simík by měl při vypnuté autonomie čekat na moje příkazy a nepouštět se sám do jiné konverzace než jsem zadala. Ostatní Simíci by neměli bez příčiny urážet mého Simíka.
Have you installed any customization with the game, e.g. Custom Content or Mods? Never used.
Did this issue appear after a specific patch or change you made to your system? Yes
Please describe the patch or change you made. nejnovější aktualizace

Poslední aktualizace zhoršila průběh hraní. Hra je takto prakticky nehratelná

Message 1 of 2 (616 Views)
0

Re: Agrese Simíků po poslední aktualizaci (nefunkční autonomie)

Community Manager

@Zdenka1996 

At the moment the following languages are supported on Answers HQ:

I will now close this thread, feel free to repost it in any of the aforementioned languages.

barry.png
Message 2 of 2 (599 Views)
0