Help us improve Answers HQ! Take Survey No, Thanks

1.04 (3761294) NO UI in Fort issue XBOX1X

by thirsten55
Reply

Original Post

1.04 (3761294) NO UI in Fort issue XBOX1X

★★ Novice

Product: Anthem
Platform:Microsoft XBOX One
Please specify your platform model. Microsoft Xbox One X
Please select your region North America
Were you on an Expedition when the issue occurred? No
Where did this issue occur? Please include menu name or in game location. By the Newsfeed in the fort
When did this happen? (dd.mm.yy hh:mm) 26.03.19 6pm ish MST
Summarize your bug Loss of most of my UI. unable to interact with anything but the [HOLD] to Start Expedition
How often does the bug occur? Rarely (0% - 9%)
Steps: How can we find the bug ourselves? IDK.
What happens when the bug occurs? Loss of 99% of the UI
What should be happening instead? Keep UI....

Right after installing the 1.04 update went to go test the new option with forge in the menu after clearing out some garbage items I got while looking for an Aftershock and Bombardier for one of my last achievements  PRE-PATCH.  I closed the menu and then noticed I'd lost 99% of my UI.
Tried opening and closing my menu but that didn't work. Used the [HOLD] to Start Expedition option and was able to get everything back after I returned from freeplay. 

"Attach any screenshots, videos, or anything else that might help us understand the bug." 
"This file is too large." FFS. Can't handle 60 seconds of HD Frown 

Heres a YT link for the video showing what happened.:
https://youtu.be/LIj_zqm3wOU

Message 1 of 2 (47 Views)

Re: 1.04 (3761294) NO UI in Fort issue XBOX1X

★★ Novice

Also News isn't loading anything in when you launch the game. 
Not sure if it helps but at the time I took this snapshot here was my network information.
Download 327.44Mbps
Upload 14.49Mbps
packet loss 0%
Latency 46ms
NAT Open

Message 2 of 2 (45 Views)
Twitter Stream