Pomóz nam ulepszyc serwis Answers HQ! Wypelnij ankiete Nie, dziekuje

[Info] 24/01/2019 Battlefield 1/Battlefield 4 przerwa techniczna - PS4/Xbox One

autor: EA_Odix
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

[Info] 24/01/2019 Battlefield 1/Battlefield 4 przerwa techniczna - PS4/Xbox One

EA Staff

Witajcie!

 

Dnia 24 stycznia (czwartek) będziemy przeprowadzać konserwację po stronie serwera dla gier Battlefield 1 oraz Battlefield 4! Podczas trwania tej krótkiej konserwacji, dostęp online nie będzie dostępny na podanych poniżej platformach!

 

  • PS4/Xbox One – Rozgrywka wieloosobowa będzie wyłączona na 1 godzinę od 0900 UTC / 1AM PST (10:00 czasu polskiego)

Dziękujemy,

Zespół EA/DICE

Wiadomość 1 z 1 (166 wyświetleń)

fifa-20-promo-splash

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-promo

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem