kwietnia 2021
Witam
Przychodzę z nietypową sprawą, otóż na początku sezonu zakupiłem karnet zostało mi przy tym oczywiście 50 monet apex, ponieważ dokupiłem za 40 złoty. Karnet ostatnio wypełniłem do końca przy okazji zauważając że zamiast tych 1050 monet apex, które powinienem posiadać po wykonaniu karnetu, posiadam na koncie tylko 50. Nie zauważyłem nowych skórek postaci, ani żadnych innych rzeczy które można by było kupić za pomocą otóż tych monet. Dodam jedynie że kupowałem jedynie skórke do octane'a jednak zakupiona ona została za metale rzemieślnicze. Stąd moje pytanie co się mogło z nimi stać ? Może to jakiś błąd gry ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2021
Hej @marmurekv12
Wszystkie nagrody otrzymywane w ramach zdobywania kolejnych poziome przepustki sezonowej znajdziesz tutaj. Samo "wbicie" maksymalnego poziomu nie przyznaje do konta 1000 monet Apex. Monety te otrzymujesz podczas zdobywania kolejnych poziomów a ich suma wynosi 1000 monet.
Jeśli jednak uważasz, że na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości - skontaktuj się z nami telefonicznie.
kwietnia 2021
Hej @marmurekv12
Wszystkie nagrody otrzymywane w ramach zdobywania kolejnych poziome przepustki sezonowej znajdziesz tutaj. Samo "wbicie" maksymalnego poziomu nie przyznaje do konta 1000 monet Apex. Monety te otrzymujesz podczas zdobywania kolejnych poziomów a ich suma wynosi 1000 monet.
Jeśli jednak uważasz, że na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości - skontaktuj się z nami telefonicznie.
kwietnia 2021
zdecydowanie brakuje powinienem je mieć. Ale dobrze jak będę miał czas spróbuję się skontaktować telefonicznie
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem