kwietnia 2021 – ostatnio edytowany kwietnia 2021
zbanowano mnie za to,że sobie normalnie grałem w rankedy a nie używałem żadnych generatorów tylko na stronie origin kupowałęm monety apex i edycje i nie używałem aimbotów czy jakiegoś tam podobnego proszę odkręćcie to bo naprawdę dużo pieniędzy wydałem na apex legends
nick:janczuk64
platforma:laptop,origin
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2021
Jeżeli masz już w zakładkach moje sprawy, to zrobiłeś wszystko jak trzeba - super :-)
Kiedy odbanują Ci konto trudno powiedzieć - takich spraw może być więcej, liczy się kolejność zgłoszeń - Może się zdażyć że to trochę potrwa.
kwietnia 2021 – ostatnio edytowany kwietnia 2021
@janczuk64 Hej
Na twojej skrzynce mailowej powiązanej z kontem EA, powinieneś dostać mail z jakiego powodu zostało zablokowane konto.
Żeby odwołać się od jakichkolwiek blokad, musiałbyś skontaktować się z pomocą wedle tych instrukcji - Informacje o blokadzie konta
kwietnia 2021
kwietnia 2021
Rozumiem to doskonale
Ale w tej sytuacji musisz skontaktować się z pomocą jak wyżej napisałem. Przez forum nie da się tego typu spraw załatwiać.
kwietnia 2021
kwietnia 2021
kwietnia 2021
Jeżeli masz już w zakładkach moje sprawy, to zrobiłeś wszystko jak trzeba - super :-)
Kiedy odbanują Ci konto trudno powiedzieć - takich spraw może być więcej, liczy się kolejność zgłoszeń - Może się zdażyć że to trochę potrwa.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem