sierpień
witam problem polega na tym że wchodze do gry patrze serwery 0 pakiet lostow ping od 40 do 60 wchodze do lobby i mam od 200 do 300 pingu instalowałem gre jeszcze raz nie pomogło uzywam internetu z telefonu przez usb pisałem do play i powiedzieli ze nie widza zadnych problemow z internetem w innych grach mam 40 pingu odpaliłem jeden meczyk w apexie i nadal ping był od 200 do 300 i nie wiem jak mam to naprawic a próbowłem chyba juz wszystkiego jeszcze miesiac temu nie miałem tego problemu zrobilem przerwe sobie od apexa chciałem pograc sobie a tu sie nie da prosze o pomoc
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
sierpień
sierpień
Hej @gsglonek12
Niestety mobilny internat nie jest zalecany do gier online. Nawet jeśli inne gry działają, musisz mieć na uwadze, że każda gra ma inne wymagania. Jeśli to tylko możliwe polecam skorzystać z łącza kablowego, które zapewnia najbardziej stabilny przesył danych.
sierpień
sierpień
sierpień
@gsglonek12 Widzę, że na chwilę obecną nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Ciebie. Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem