Re: apex start op en crasht

door Lex32323
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Re: apex start op en crasht

★★ Novice

@EA_Leeuw Het spel heeft ruim een half jaar prefect gewerkt, sinds woensdag niet 

Bericht 11 van 14 (751 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: apex start op en crasht

★★ Novice

@EA_Leeuw  Ik heb als het goed is deze video kaart  ingebouwd NVIDIA GeForce MX230

Bericht 12 van 14 (750 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: apex start op en crasht

★★★★★ Expert
Deze computer voldoet niet aan de gestelde systeemeisen van het spel, @Lex32323. Waarschijnlijke zwakke processor met een kloksnelheid van 1 GHz, waarmee weinig gedaan kan worden.
Ook is er een betere videokaart nodig, van NVidia of ATI / AMD. Je computer beschikt slechts over een basis / ingebouwde "videokaart" van Intel. Diens stuurprogramma komt uit 2020 en is dus verouderd.
Verder dan, dien je al een sterkere processor te hebben, die het meeste werk nog moet doen, als het spel dit ondersteunen.
Het al weinig aanwezige werkgeheugen wordt afgenomen. Werken met hogere de beeldschermresolutie en grafische instellingen zullen het niet beter maken.

Controleer dat jouw computer wel voldoet aan de gestelde systeemeisen: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/apex/apex#store-page-section-requirements
Heeft jouw computer toch een betere videokaart? Dan is er iets mis met de instellingen, bevat deze verouderde stuurprogramma's en/of een fout bij de installatie van Windows.
Start met het bijwerken van de stuurprogramma's ,zeker die van de videokaart en zo nodig een schone installatie hiervan. Alle nog beschikbare updates voor Windows 10 downloaden en installeren, denk aan de optionele updates, de computer herstarten en stappen net zo lang blijven herhalen.

Als dit gaat om een laptop, dan zal diens hardware niet geschikt zijn voor het draaien van spellen. Eerder voor studie of lichtere kantoor taken.

Een "Nvidia GeForce MX230" is niet geschikt voor zwaardere software te draaien, zoals spellen, maar voor de software in een kantoor omgeving die iets meer nodig heeft dan een basis / ingebouwde "videokaart".
In je DxDiag informatie wordt deze Nvidia videokaart niet gezien, dat zal veroorzaakt worden door een probleem met de installatie van de software. Het overschakelen naar een betere videokaart kan meestal met een knop, toets of schakelaar ergens op de computer; meegeleverd hulpprogramma's via BIOS en/of Configuratiescherm. Zie hiervoor de meegeleverde of online documentatie. Contact opnemen met de ondersteuning van de computerleverancier, bij onduidelijkheid.


Plaatsen van je DxDiag was al eerder genoemd.


Groetjes.
Bericht 13 van 14 (1.239 Weergaven)

Re: apex start op en crasht

★★ Novice

@RealSimmor0 

Bedankt, wel gek dat ik het toch een half jaar heb gespeeld zonder problemen. 

Bericht 14 van 14 (738 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help