października 2019 – ostatnio edytowany października 2019
Witam. Mam dość duży problem z grą a mianowicie taki że wywala mnie zupełnie losowo podczas meczu, wszystko dookoła staje a potem wyskakuje błąd jak w załączniku, internet mam podłączony po kablu a ping wynosi około 14-17 więc raczej wątpię żeby to była wina neta, bo w innych działa normalnie jak np: Rainbow six czy Star wars BF2, próbowałem wiele sposobów jak np: resetowanie routera oraz DNS czy wyłączanie "windows audio" w usługach bo taki nawet sposób niby był, czekałem do 3 sezonu bo myślałem że aktualizacja pomoże, ale niestety.
Config: i5 6500, rtx 2060 (wiem trochę "bottleneck") ram 2x 8gb nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
października 2019
października 2019
Hej @TrueSmogul
Problem z którym się borykasz (code:leaf/ code:net), powrócił przy ostatniej aktualizacji. po wcześniejszym rozwiązaniu przez Respawn. Informacje na temat tego błędu zostały przekazane do Studia i problem jest aktualnie badany.
października 2019
października 2019
października 2019
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem