kwietnia 2021 – ostatnio edytowany kwietnia 2021
Witam, po dzisiejszej aktualizacji około godziny 19 wyskakuje mi błąd jak tylko wejdę do gry, pogram maksymalnie 5 minut i wyrzuca mnie. Widnieje przy tym napis Wyłączone serwery - wewnętrzny błąd. Pomoże ktoś? Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tym błędem.
Gram na PC, platforma Origin
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2021
Spróbowałem jeszcze raz naprawić grę, poczym zrobiłem reset komputera i gra wydaje się być naprawiona więc jeśli ktoś ma podobny problem to zachęcam do wypróbowania tego sposobu. Pozdrawiam
kwietnia 2021
Hej @BuurszTYn
Jeśli problem występuje nadal napraw grę z poziomu biblioteki gier Origin i zresetuj swoje połączenie internetowe wyłączając router i odłączając go od prądu na kilka minut. Daj nam znać czy po tym problem pojawia się nadal.
kwietnia 2021
Właśnie gdy ten problem wystąpił to tak zrobiłem, a rezultat był bez żadnych zmian, dzisiaj jeszcze coś spróbuję zrobić.
kwietnia 2021
Daj nam znać czy udało się rozwiązać problem @BuurszTYn
kwietnia 2021
Spróbowałem jeszcze raz naprawić grę, poczym zrobiłem reset komputera i gra wydaje się być naprawiona więc jeśli ktoś ma podobny problem to zachęcam do wypróbowania tego sposobu. Pozdrawiam
kwietnia 2021
Ekstra, dzięki za potwierdzenie @BuurszTYn
Jeśli jeszcze nie widziałeś to koniecznie zobacz nowy trailer zapowiadający nową Legendę:
a tutaj "zajawka" nowego sezonu
kwietnia 2021
Śledzę nowości na bieżąco, Apex Legends jest moją ulubioną grą przyszły sezon zapowiada się ekstra już nie mogę się doczekać kolejnych zwiastunów.
kwietnia 2021
kwietnia 2021
Już ustawione dzięki za przypomnienie
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem