kwietnia 2021 – ostatnio edytowany kwietnia 2021
Witam
Mam taki problem. Pobrałem grę Apex, po jej odpaleniu gra otworzyła mi się w trybie okienkowym jak ustawiłem pełny ekran to nadal był w trybie okienkowym tylko jak zmieniam rozdzielczość to się zwiększa/zmniejsza. Nie mam dobrego komputera więc ustawiam rozdziałke 4:3. Alt + enter próbowałem.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2021
Chodzi o to, że jak ustawiam tryb pełnoekranowy to nadal gra wyświetla się w oknie.
kwietnia 2021
Hej @JaziewTenKox
Zazwyczaj wybranie natywnej rozdzielczości Twojego monitora w grze jest najlepszym rozwiązaniem. Możliwe, jeśli Twój komputer jest blisko minimalnych wymagań, że tryb pełno ekranowy będzie niedostępny. Daj nam znać jak gra zachowuje się po ustawieniu natywnej rozdzielczości monitora.
kwietnia 2021
Jak ustawiam pełny ekran natywny to jest na cały ekran ale nadal w oknie, jest pasek na górze i mogę ruszać całym oknem.
kwietnia 2021
Dzięki za odpowiedź @JaziewTenKox
Zgadza się, przy niskich parametrach komputera gra może się uruchamiać w oknie, zamiast w trybie pełnoekranowym.
kwietnia 2021
Chodzi o to, że jak ustawiam tryb pełnoekranowy to nadal gra wyświetla się w oknie.
kwietnia 2021
kwietnia 2021
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem