kwietnia 2021
Witam. Mam problem z dźwiękiem na słuchawkach Corsair void pro rgb i oprogramowaniem do nich icue. Problem jest z odgłosami strzałów jednej broni g7scout podczas strzału stopniowo się dźwięk pogłaśnia do momentu przesterowania i tak chwile zostaje by na nowo się wyciszyć mam tak na najnowszych sterownikach aktualnej grze i na 2 komputerach synów (wszyscy mamy te same słuchawki). Pomaga jedynie na czas gry wyłączenie icue ale mam płaski i bez opcji dźwięku przestrzennego. Ma koś pomysł? suport corsair nie widzi problemu.
kwietnia 2021
Hej @vanpur3
Zakładam, że słuchawki mają możliwość ustawienia kilku profili dźwięku. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się na domyślnym profilu, czy na "custom-owym"? Dodatkowo, problem pojawia się tylko przy korzystaniu z tej jednej broni? Dzieje się to zarówno na strzelnicy jak i podczas meczu?
kwietnia 2021
dzieje się to tylko z jedną bronią tak mam ustawienia korekcyjne dźwięku i na każdym tak się dzieje czy mecz czy strzelnicy jest to samo
kwietnia 2021
kwietnia 2021
Ale że co mam urządzenia podłączone po usb wszystko aktualne wiec jak to niby naprawić najlepsze że na starych sterownikach icue z przed 2 lat jest dobrze ale znowu inne rzeczy źle działają i po coś ktoś tworzy poprawki by mieć najnowsze a te mają błąd. Dziwna sprawa.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem