Dot.: Pezpodstawne zbanowanie Apex Legends

autor: EA_Cekiel
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Pezpodstawne zbanowanie Apex Legends

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Kilka miesięcy temu moje konta Orign zostało zbanowane z Apex Legends. Zdaniem EA, ban spowodowany był cheatowaniem w grze. Ani ja, ani żaden z moich znajomych nie używał żadnych programów mających pomóc nam z celowaniem lub widzeniem przeciwników przez ściany lub na mapie. Próbowałem kontaktować się z EA Support ale nie dostałem odpowiedzi już 3-5 miesięcy.

Zbliża się nowy sezon i dlatego bardzo zależy mi na odzyskaniu mojego konta. Spędziłem w grze prawie 300h dlatego nie chce zaczynać od początku i od nowa zbierać pieniądze na wszystkie postacie i skiny.

Dziękuje za pomoc : )

Wiadomość 1 z 2 (516 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Pezpodstawne zbanowanie Apex Legends

Community Manager

Cześć @Fenniks01,

Bardzo mi przykro, że na Twoje konto zostały nałożone sankcje. Po tak długim okresie oczekiwania powinieneś już dostać odpowiedź od Działu Warunków Świadczonych Usług.

Ponieważ jednak, jak już napisałeś twoje zgłoszenie miało miejsce ponad 3 miesiące temu zalecałbym Ci kontakt z naszą pomocą "na żywo". 

Nasi konsultanci będą Ci w stanie udzielić informacji na temat wysłanego już zgłoszenia, jak i pomóc Ci przekierować ewentualne pytania dotyczące Twojej dysputy do odpowiedniego działu. 

Żeby skontaktować się z nami, skorzystaj z informacji zawartych w tym wpisie.  

Mam nadzieję, że wkrótce otrzymasz pozytywną dla Ciebie odpowiedź.  

EA_Cekiel
footer-thumb.png
Wiadomość 2 z 2 (490 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem