Lagi, bugi, ignorowanie

autor: mrsdarknex
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Lagi, bugi, ignorowanie

★★★ Newbie

Cześć.
To jedna z moich prób skontaktowania się z wami. „Traktuj naszych doradców tak, jak sam chciałbyś być traktowany”. Wiem, że to nie doradca odpowiada za te błędy więc nie bierz tego do siebie personalnie.
Tak.. Mój problem polega na tym, że złożyłem skargę na dwie gry w różnych miejscach. EA LAUNCHER i EAHELP TWITTER. W obu miejscach zostałem po prostu zignorowany. Wasze serwery w Apex Legends są okropne. Nie mogę cieszyć się waszą grą.
Niestety nie ma przycisku „zwrot pieniędzy”, bo wcisnęłabym go bardzo chętnie.
Kiedy jestem w pobliżu przeciwników, mam ogromne lagi i nie mogę nic zrobić + proszę, nie mów mi, żebym zrestartował router, ponieważ mój internet jest szybszy niż odpowiedzi EA HELP na twitter. (Dodam moje ulubione błędy w załączniku) Gram na najniższych ustawieniach jakości gry i nie może być niżej. Grałem na laptopie do gier, grałem na mocnym pececie i nie zgadniesz co - TEN SAM PROBLEM! Dodam tylko, że ludzie z którymi gram mają ten sam problem. To nie jest wina moich sterowników i wierzcie mi, że próbowałam wszystkiego.
Chcę po prostu cieszyć się grą, odpocząć po ciężkim dniu w Apex, a nie mogę. Raz robicie dobrą robotę i nie mam lagów a raz po prostu nie mogę grać w tę grę po aktualizacji. Co jest nie tak z tą grą? Dlaczego nikt nie odpowiada na Twitterze po kilku próbach skontaktowania się z wami???
Pisałem do was kilka razy od 2 marca. Próbuję się z wami skontaktować od miesiąca, ludzie, to już nie jest zabawne.
Rozumiem, że jestem tylko jednym z tysięcy klientów, którzy prawdopodobnie płacą znacznie lepiej ode mnie w waszych grach. Proszę mi również wybaczyć, że moja wiadomość jest tak agresywna, ale proszę też zrozumieć mnie w tej sytuacji. Zawsze robice problemy po aktualizacji. Kiedy jest dobrze, niszczycie to ponownie. Nerwy człowiekowi puszczają - szczególnie gdy jest ignorowany od miesiąca.

Ps. Czasami trudno mi zrobić zrzut ekranu podczas gry, gdy pojawiają się  ikony, więc dodam te dwie, które mam najczęściej na ekranie z internetu. Ikona w osobnym screenie jest moją ulubioną, ponieważ towarzyszy mi od początku do końca gry.

Wiadomość 1 z 2 (638 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Lagi, bugi, ignorowanie

★★ Novice

Ale że dosłownie mam tak samo, tylko że u mnie chodzi o zrealizowanie kodu dlc który ZNIKNĄŁ XD Widzę że tutaj też niezła ignorancja Standard smile))) 

Wiadomość 2 z 2 (243 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem