lutego 2019
lutego 2019
Witaj
Twój procesor, tak jak u innych też nie spełnia wymagań
instrukcje jak zrobić raport masz w linku poniżej.
https://help.ea.com/pl-pl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/
lutego 2019
jaka jest szansa ze to naprawia?
lutego 2019 – ostatnio edytowany lutego 2019
Na tą chwilę nie ma informacji, ale wiem, że ten problem jest spowodowany ograniczeniem od strony silnika Source silnik gry.
Twój procesor nie spełnia wymagań gry.
lutego 2019
Witam. mam problem z grą Apex Legends. Podczas włączania gry wszystko jest ok gra się nie zacina. Problem występuje przy próbie wystartowania gry. W trakcie ładowania gra nagle się wyłącza (nie wyskakuje żaden błąd ani nic). Próbowałem grać w oknie czy też zmiejszać ustawienia grafiki ale to nic nie dało. Moja karta graficzna to NVIDIA GeForce GTX 960 2GB, a procesor to AMD Phenom(tm) II X4 955 podkręcony do 3,8 GHz. 8GB RAM. Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
lutego 2019
Wszyszscy musicie wyłączyć aplikacje które działają w tle a najlepiej jak by wyłożyć np steam , przeglądarki wszystko czego nie uzwyawacie mi to pomogło a miałem taki sam problem co wy
lutego 2019
lutego 2019
AMD RADEON to samo gra wyłącza się sama
lutego 2019
Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć tego jakie jet oficjalne stanowisko EA wzgledem wsparcia starszych procesorow poniewaz wczesniej na moim leciwym athlon xII 635 moglem grac w gierke w 60 klatkach bez problemow na ustawieniach srednio wysokich nagle po ktoryms patchu gra czy raczej EA games stwierdzilo ze nie zasluguje ze starszym prockiem na to aby moc włączyć ich wspaniałą grę komputerową zmuszanie mnie i wielu innych graczy do zmiany procesora jest jak dla mnie ciosem poniżej pasa nigdy nie spotkalem sie z gra ktora odmawiala uruchomienie poniewaz wdlug wydawcy moj komputer nie spelnia wymagan tejze gry naprawde nie boli mnie brak mozliwosci zagrania w Apex Legends boli mnie to że wielu graczy ktorym ta gra by dzialala nie ma mozliwosci nawet uruchomienia jej.
Dziekuje dobranoc
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem