Dot.: Gra się wyłącza

autor: maylosz345
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Highlighted

★ Novice

Ja mam to samo na phenomie II x4 955 be.

Dziwne bo battlefront II na wysokich śmiga 45-60 klatek.

Wiadomość 11 z 31 (1 632 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
★★★ Novice

@ShamanLivee  @maylosz345  @makojo89 @Adihash_PL  @blackcat2235  

Taką odpowiedź znalazłem na ang forum

Apex Legends cannot run on PCs using an AMD Phenom (or older) processor. We’re sorry if this means you can’t play with your current PC (trust us, we want you to play the game as much as you do). For information about the minimum and recommended PC requirements, please check out our article here (https://www.ea.com/games/apex-legends/about/pc-system-requirements).

Wiadomość 12 z 31 (4 524 wyświetleń)

★ Novice
Czyli sobie nie pogramy, a niby tak dobrze zoptymalizowana gra.... to ide sobie pograć w PUBG które DZIAŁA Standard smile
Wiadomość 13 z 31 (1 615 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]

Tak jak wspomniał @Alundri, osoby posiadające  te procesory nie zagrają w grę Apex Legends.

Jest to spowodowane  wymaganiami, ten procesor nie mieści się w minimalnych wymaganiach gry. Jeżeli nie jesteście pewni czy wasz procesor spełnia wymagania, to polecam stronę z linku poniżej.

https://www.systemrequirementslab.com/cyri

CCP Hero Banner - Blue.png

Wiadomość 14 z 31 (1 606 wyświetleń)

★★★ Newbie
Ja mam AMD Atholn(tm) II x3 435proccesor -2.9ghz i mi ten nie dziala prosze zrobcie zos D:
Wiadomość 15 z 31 (1 588 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★ Novice

Ja mam AMD z serii FX i problem ten sam, wszystko jest ok do momentu kiedy nie podniosę broni, w momencie podnoszenia broni gra się zacina i wyłącza bez żadnego komunikatu.

Wiadomość 16 z 31 (1 566 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

Witam graczy. Mam to samo, procesor Phantom II 1100T gra tylko dochodzi do ekranu ładowania i wyrzuca do pulpitu. Mam nadzieje że poprawią to bo jeżeli procesor za 1k nie spełnia wymagań minimalnych to chyba nie jest najlepiej.

Wiadomość 17 z 31 (1 554 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Novice

Nie liczyłbym że to naprawią. Czytałem o mocniejszych konfiguracjach z i7 i gra działa średnio. My z naszymi Phenomami nawet gdybyśmy uruchomili to i tak nie dałoby się grać. Po drugie jest to gra F2P która żyje z zakupów  w grze, a gracze którzy mają stare PC z zasady nie wydają pieniędzy bo gdy je mieli to kupiliby nowy PC, więc nie mają po co umożliwiać takim osobą gry. Zostaje chyba jedyne rozwiązanie - zamknąć ten wątek i odinstalować grę. 

Wiadomość 18 z 31 (1 482 wyświetleń)

★★ Novice

Ja mam podobny problem jak urychamiam gre to wyłącza się sama tak z siebie procesor to intel core i5 2400 socket 1151 później resetuje kompa i pisze że gra nie została skonfigurowana prosze zainstalować ja ponownie więc instaluje włączam i dzieje się to samo co wczesniej a 2 dni temu działała bez problemu więc pomocy

Wiadomość 19 z 31 (1 359 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

Mam tak samo 

Wiadomość 20 z 31 (1 306 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem