kwietnia 2021
U mnie również pojawił się ten problem.
Platforma: PC Steam
Nick: Kirik (Kirik244 na Originie)
kwietnia 2021
Platforma:PC
Nazwa:K43lon
Bład wystepuje od kilku dni nie mozna grac
kwietnia 2021
Od dnia mam ten problem, nie wiem co i jak, nie grałem też przez kilka tygodni w tym sezonie, bo miałem problem, w ostatnim tygodniu jak włączyłem grę wszystko działało, ale od rana mam znów to samo, nie zgłaszałem tego nigdzie ponieważ myślałem że to wina z mojej strony, bo mam bardzo słabego dostawce internetu ale znalazłem dzisiaj o tym post na stronę EA i zdecydowałem to zgłosić może będę mógł w końcu pograć...
Platforma na której gracie:PC
Nazwa użytkownika na której pojawia się błąd : Origin:Hardcase_xd, Steam : Goku
kwietnia 2021 – ostatnio edytowany kwietnia 2021
Witam pisze już druga odpowiedź lecz tym razem mam dowód
Link poniżej poprowadzi do mojego kanału na YouTubie gdzie zamieściłem filmik z dowodem na Code net też a oto mój nick
I platforma na której gram
nick:RAC_ZEK
platformas4
Poniżej umieściłem też zdjęcie
kwietnia 2021
No to ja mam ten problem w każdy sezon że mnie wywala z lobby no i nie mogę grać na moim komputerze więc gram troszkę na komputerze ojca a moje informacje :
platforma na której gram: PC
Nazwa użytkownika na której pojawia się błąd: Stanislaw07XD
kwietnia 2021
No i zapomniałem dodać zdjęcia więc proszę uwierzyć na chrześcijańskie słowo bo mnie wywalało z lobby i pisało że serwery są przeciążone no i ten CODE: NET
kwietnia 2021
Niestety code net nadal niszczy grę rankingowa... jeden wielki dramat
System ps4
Nick kapsik341
kwietnia 2021
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem