marca 2021
Platforma: Xbox One S.
Nick: Mateq v pl
Miałem błąd z logowaniem się na koncie oraz tekstury mi się nie wczytywały.
Liczę na jakąś rekąpensate.
marca 2021
Witam
Ja także doświadczałem tego problemu jednak u mnie wyglądało to inaczej raz mogłem się zalogować a raz nie.
Było to bardzo denerwujące gdyż kiedy chciałem zagrać sobie z kolegami to nie mogłem i po jakimś czasie mogłem a później znowu nie.
Platforma PC (Steam i Orgin)
Nazwa Użydkownika NOWYDWORMAZOWIEC
Z góry dziękuje za zauważenie tego problemu oraz za naprawę go.
marca 2021
Witam.
Często przy logowaniu pojawia się ten błąd co uniemożliwia granie.
Platforma: PC
Nick: Dud3q
marca 2021
platforma: Xbox
nazwa: MewPL
chciałem tylko powiedzieć że mam ten problem często ale nie zawsze lecz często kiedy mam czas i chce z kumplami pograć.
ale kiedy apex działał to grałem ciągle aby zdobyć przynajmniej spadanie do fiuza.
tak naprawdę nie mam najnowszej legendy ale chce tylko moje pierwsze spadanie
dziękuje i dobrego dnia
marca 2021
problem:code:net nie mogłem przez kilka godzin wejść platforma pc
marca 2021
Platforma: PS4
Nick: NieQu
Powód: Błąd z serwerami
Błąd pojawia się wielokrotnie wyrzuca mnie z gry i nie wczytują się tesktury mam dobre połączenie internetowe i mnie wyrzuca z gry czasem wogóle nie mogę wejść do gry. Przesyłam film z nagraniem
marca 2021
Więc tak gdy włączam grę przez ułamek sekundy widzę lobby ale zaraz potem gra się psuje i wywala mnie do pulpitu razem z błędem, wcześniej nie miałem żadnych błędów z tą grą
Platforma:PC
Nazwa na Origin:Gggilbertos
marca 2021
PC STEAM
Szymat720
Miałem problem z dołączeniem do Apex Legend . Czekałem z 5-6 min. po to żeby mieć błąd: Code:Net . I tak przez kilka dni
marca 2021
Platforma:PS4
Nick:Dariuszek832
Powód:Błąd z serwerami
Błąd pojawia się wielokrotnie wyrzuca mnie z gry i nie wczytują się tesktury mam dobre połączenie internetowe czasem wogóle nie mogę wejść do gry. Przesyłam zdjęcie
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem