marca 2021
Nie mogłem odpalić apex legends
marca 2021
Platformas4
NIck:wojtmas
Nie mogę od 2 dni zalogować się na konto pojawia się CODE:net proszę o przeczytanie tego.
marca 2021
Platforma:PS4
Nazwa użytkownika: Shadow_LemonPL
Witajcie EA!
Miałem problem z błędem "code:net"
Nie mogłem wejść do lobby apex cały czas miałem ten komunikat jak restartowałem grę,
Zainstalowałem nawet ją na nowo ale niestety nie pomogło. Ominęły mnie fajne skiny co prawda udało mi się włączyć grę ale tylko na kilka minut ponieważ po skończonym meczu wyświetlał się ten błąd.
marca 2021
JA mam coś takiego :connection to server timed out [code:net].See ea.com/unable-to-connect for additional information
co mam robić
Platformas4
NICK:wojtmas
marca 2021
Ja miałem tak już teraz od 8 sezonu się zaczeło ale tylko na pc i nick to janczuk64
marca 2021 – ostatnio edytowany marca 2021
Platforma: Steam
Nick: EL Presidente [PL]
oday 03/31/2021 at 17:10 Polish time the game does not load, I wait a long time and it pops up. Connection to the server timed out (code: net). I restarted the game and still nothing, and my network connection is fine.
marca 2021
JA mam coś takiego :connection to server timed out [code:net].See ea.com/unable-to-connect for additional information
co mam robić
Platforma playstacion 4
NICK:wojtmas
marca 2021
Platforma: PS4
Nazwa użytkownika: Shadow_LemonPL
Witajcie EA!
Piszę do was w związku z błędem "code:net"
Od 5 marca nie mogłem zalogować się do lobby Apex Legends. Po zresetowaniu gry wyświetlał mi się ten błąd. Nawet zainstalowałem grę na nowo ale to niestety nie pomogło. Zagrałem co prawda w apex ale bardzo rzadko i po skończonym meczu wyrzucało mnie z lobby i ukazywał się ten komunikat.
Mogłem grać w tą gre tak jak wspomniałem ale bardzo rzadko ponieważ ukazywał się ten błąd.
Dlatego bardzo proszę o rekompensatę za stracony czas i nerwy.
Z góry dziękuje
Shadow_LemonPL
marca 2021
Cześć, napisałem jeszcze raz to ogłoszenie, żeby być pewny, że wysłano. generalnie chciałem zgłosić 3 błędy. podczas wybierania legend zawsze mam bardzo złą grafikę, a kartę graficzną
mam bardzo, tutaj jest screen:
dobrą, i to się zdarza tylko w Apex Legends. trzeci błąd, to Raz przez Cały dzień nie mogłem włączyć gry, ciągle się ładowała, a miałem wtedy bardzo dobry internet. trzeci błąd, to że Apex legends miałem przez chwilę w trybie , tutaj daje link do filmu, gdzie on występował. https://youtu.be/hQoK5N-A-Ks Zależy mi na Apex Legends, dlatego piszę ten formularz.
Gram w Apex Legends na steam, mój Nick: AntronPL
marca 2021
I have something like this: connection to server timed out [code: net] .See ea.com/unable-to-connect for additional information
what should I do
Playstacion 4 platform
NICK: wojtmas
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem