marca 2021
Miałam taki problem.
Włączanie i wyłączanie Apex Legends zazwyczaj pomagało za 4-5 razem.
Gram z Xbox one X
Nick : RequiemDei
marca 2021
marca 2021
Miałem tak niestety
NICK-KOLIKSON
PLATFORM-XBOX ONE
marca 2021
System: PS4
Nazwa Uzytkownika: KaaLIGULA
Problem Od samego zainstalowania aktualizacji z nowym sezonem, nawet przeistalowanie na nowo gry nie pomogło ciagle code :NET mi sie pokazywało.
marca 2021
marca 2021
@EA_Kuba napisał/a:Cześć wszystkim!
Nadal zbieramy informacje na temat problemu związanego z logowaniem się do gry Apex Legends na niektórych kontach, oraz przypadkach gdzie pojawia się błąd CODE:NET.
Jeśli błąd ten nadal pojawia się na Twoim koncie, poprosimy o przekazanie poniższych informacji:
Platforma na której gracie:
Nazwa użytkownika na której pojawia się błąd:
Poprosimy Was o podanie tych informacji nawet jeśli będą one duplikatem informacji podanych w innym wątku.
Dziękujemy!
Nick podlaskikamien system origin 64 bit i have longer loading and error code:net
marca 2021
System: PC / Steam
Nazwa użytkownika: Akiruuu_PL
Apex ładuje się bez końca, a kiedy wchodzę do gry, nieustannie mnie wyrzuca. Mam dobry internet, tylko przeszkadza mi ten problem i często nie mogę się zalogować, a lobby często się nie ładuje.
marca 2021
Nick:Sebillo230
Platforma:Xbox One
Ten błąd uniemożliwie mi granie
marca 2021 – ostatnio edytowany marca 2021
Platforma: PC
Nazwa:Fuseless_Main
Błąd CODE:NET
Ciągłe wyrzucanie z gry uniemożliwiające grę
marca 2021
Platforma: PC
Nazwa: Lemurek_PL
Opis: wyrzucanie z meczu, czasami zostaje wyrzucony do menu głównego bez opcji wejścia do gry , pomaga restart komputera.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem