BRAK 2000 monet Apex po zakupie Edycji Lifeline i Edycji Octane

autor: KRWAVVY
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

BRAK 2000 monet Apex po zakupie Edycji Lifeline i Edycji Octane

★ Novice

Tak jak w tytule. Dwa dni temu zakupiłem dwie edycje gry Apex, czyli Edycję Lifeline i Edycję Octane. Dostałem wszytsko co miały zawierać pakiety oprócz 2000 monet Apex (co jest dla mnie najważniejsze w tym pakiecie). Firma EA ma moje pieniądze oraz moje monety Apex, za które zapłaciłem. Zastanawiam się nad interwencją wraz UOKiK, ponieważ już wcześniej również nie dostałem monet za Edycję Bloodhound i dopiero dzwonienie na infolinię i proszenie o otrzymanie pełnego pakietu, za który zapłaciłem skutkowało otrzymaniem monet. 

Wiadomość 1 z 2 (485 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: BRAK 2000 monet Apex po zakupie Edycji Lifeline i Edycji Octane

EA Staff

Hej @KRWAVVY,

Przykro mi, że w dalszym ciągu nie otrzymałeś pakietu monet dla Edycji Lifeline i Octane. Jeżeli po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu się do gry balans Twojego konta w grze pozostaje bez zmian, zalecam Ci skontaktowanie się z naszym Centrum Pomocy EA. Na pewno Ci pomożemy, jeżeli zakupiłeś daną zawartość w grze, jest dla nas oczywiste, że powinieneś ją otrzymać Wink Dodatkowe informacje na temat kontaktu z Centrum Pomocy EA - tutaj.  

Nasi konsultanci, po zebraniu dodatkowych szczegółów dotyczących zakupionych przez Ciebie wersji gry i konta, na którym grasz w grę, zbadają, dlaczego monety nie pojawiły się jeszcze na Twoim koncie. Dodatkowo spróbujemy również zobaczyć co mogło się stać w przypadku wspomnianej przez Ciebie Edycji Bloodhound. 

Mam nadzieję, że wkrótce otrzymasz brakujące monety. 

EA_Cekiel
footer-thumb.png

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 2 (465 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Dot.: BRAK 2000 monet Apex po zakupie Edycji Lifeline i Edycji Octane

EA Staff

Hej @KRWAVVY,

Przykro mi, że w dalszym ciągu nie otrzymałeś pakietu monet dla Edycji Lifeline i Octane. Jeżeli po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu się do gry balans Twojego konta w grze pozostaje bez zmian, zalecam Ci skontaktowanie się z naszym Centrum Pomocy EA. Na pewno Ci pomożemy, jeżeli zakupiłeś daną zawartość w grze, jest dla nas oczywiste, że powinieneś ją otrzymać Wink Dodatkowe informacje na temat kontaktu z Centrum Pomocy EA - tutaj.  

Nasi konsultanci, po zebraniu dodatkowych szczegółów dotyczących zakupionych przez Ciebie wersji gry i konta, na którym grasz w grę, zbadają, dlaczego monety nie pojawiły się jeszcze na Twoim koncie. Dodatkowo spróbujemy również zobaczyć co mogło się stać w przypadku wspomnianej przez Ciebie Edycji Bloodhound. 

Mam nadzieję, że wkrótce otrzymasz brakujące monety. 

EA_Cekiel
footer-thumb.png
Wiadomość 2 z 2 (466 wyświetleń)

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem