kwietnia 2021
Tak jak w tytule. Dwa dni temu zakupiłem dwie edycje gry Apex, czyli Edycję Lifeline i Edycję Octane. Dostałem wszytsko co miały zawierać pakiety oprócz 2000 monet Apex (co jest dla mnie najważniejsze w tym pakiecie). Firma EA ma moje pieniądze oraz moje monety Apex, za które zapłaciłem. Zastanawiam się nad interwencją wraz UOKiK, ponieważ już wcześniej również nie dostałem monet za Edycję Bloodhound i dopiero dzwonienie na infolinię i proszenie o otrzymanie pełnego pakietu, za który zapłaciłem skutkowało otrzymaniem monet.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2021
Hej @KRWAVVY,
Przykro mi, że w dalszym ciągu nie otrzymałeś pakietu monet dla Edycji Lifeline i Octane. Jeżeli po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu się do gry balans Twojego konta w grze pozostaje bez zmian, zalecam Ci skontaktowanie się z naszym Centrum Pomocy EA. Na pewno Ci pomożemy, jeżeli zakupiłeś daną zawartość w grze, jest dla nas oczywiste, że powinieneś ją otrzymać Dodatkowe informacje na temat kontaktu z Centrum Pomocy EA - tutaj.
Nasi konsultanci, po zebraniu dodatkowych szczegółów dotyczących zakupionych przez Ciebie wersji gry i konta, na którym grasz w grę, zbadają, dlaczego monety nie pojawiły się jeszcze na Twoim koncie. Dodatkowo spróbujemy również zobaczyć co mogło się stać w przypadku wspomnianej przez Ciebie Edycji Bloodhound.
Mam nadzieję, że wkrótce otrzymasz brakujące monety.
kwietnia 2021
Hej @KRWAVVY,
Przykro mi, że w dalszym ciągu nie otrzymałeś pakietu monet dla Edycji Lifeline i Octane. Jeżeli po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu się do gry balans Twojego konta w grze pozostaje bez zmian, zalecam Ci skontaktowanie się z naszym Centrum Pomocy EA. Na pewno Ci pomożemy, jeżeli zakupiłeś daną zawartość w grze, jest dla nas oczywiste, że powinieneś ją otrzymać Dodatkowe informacje na temat kontaktu z Centrum Pomocy EA - tutaj.
Nasi konsultanci, po zebraniu dodatkowych szczegółów dotyczących zakupionych przez Ciebie wersji gry i konta, na którym grasz w grę, zbadają, dlaczego monety nie pojawiły się jeszcze na Twoim koncie. Dodatkowo spróbujemy również zobaczyć co mogło się stać w przypadku wspomnianej przez Ciebie Edycji Bloodhound.
Mam nadzieję, że wkrótce otrzymasz brakujące monety.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem