sierpień
Mam pytanie czy ktoś miał taki przypadek Apex zaczął się zawieszać w trakcie rozgrywki staje się to po ok 10 minutach gry niemalże z zegarkiem w ręku mogę odliczać czas. Jeśli ginę na początku rozgrywki to mogę rozegrać i 10-20 gier a jak jestem już w pierwszej piątce to napewno się zawiesi. Po restarcie jeśli rozgrywka nadal trwa mogę to wrzucić. Jakieś rady?
sierpień
sierpień
cześć,
zapomniałem dodać XBOX ONE S zawiesza się od połowy 17 sezonu wcześniej jeżeli to sporadycznie
sierpień
sierpień – ostatnio edytowany sierpień
@Chytrookiniestety nic się nie zmienia, sprawdziłem na innej grze Battlefield V działa bez problemu
sierpień
sierpień
sierpień
sierpień
cześć,
czyli mam rozumieć że jeżeli nie ma rozwiązania w linkach i instrukcjach EA to znaczy że problemu nie da się rozwiązać?
sierpień
Hej @SwegMiko
Jeśli gra zainstalowana jest na zewnętrznym dysku podłączonym do konsoli, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy będzie zainstalowana na wewnętrznym (i odwrotnie).
Ponadto, utwórz dla testu nowe konto Microsoft oraz nowe konto EA i sprawdź czy problem będzie pojawiał się również na nim.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem