lipiec
– ostatnio edytowany
sierpień
przez
EA_Pulsar
Witam!
Mam taki problem, w sumie to nie wiem jak go ująć, ale chodzi o to, że od jakiegoś czasu mam "lagi" w Apexie, dodam, że to tulko dzieje się w apexie, np. w Destiny 2 nie mam tego problemu.
A chodzi tu mianowicie o Wysoki ping, nie idzie grać a chciałbym powrócić do gry.
Co chwile gra się ścina i nie można nic zrobić, gdy się odetnie widać ze chodzi tu o serwer.
Ping sięga i nawet 400-600 gdzie powinienem mieć w granicach 30 MAX, tak przynajmniej myślę przy takim internecie (zdj. poniżej jaki również zdj. z Apex z pingiem jaki dostaje)
Nie mam pojęcia co zrobić, wątpie żeby to był pakiet loss, może coś innego nie mam pojęcia więc zwracam sie o pomoc na forum.
CM- Twój załącznik został usunięty ze względu na jego nazwę. Pamiętaj proszę o zasadach naszego forum.
lipiec
Niestety ale nie pomogło to co tam napisali żeby zrobić, w sensie jeden mecz zagrałem ale juz jak chciałem zagrać następny to już zacinało się dalej...
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem