Dot.: Apex Wysoki ping z nie wiadomych przyczyn

autor: ItzzMone
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Apex Wysoki ping z nie wiadomych przyczyn

[ Edytowane ]
★★★ Novice

Witam!

Mam taki problem, w sumie to nie wiem jak go ująć, ale chodzi o to, że od jakiegoś czasu mam "lagi" w Apexie,  dodam, że to tulko dzieje się w apexie, np. w Destiny 2 nie mam tego problemu.

A chodzi tu mianowicie o Wysoki ping, nie idzie grać a chciałbym powrócić do gry.

Co chwile gra się ścina i nie można nic zrobić, gdy się odetnie widać ze chodzi tu o serwer.

Ping sięga i nawet 400-600 gdzie powinienem mieć w granicach 30 MAX, tak przynajmniej myślę przy takim internecie (zdj. poniżej jaki również zdj. z Apex z pingiem jaki dostaje)

Nie mam pojęcia co zrobić, wątpie żeby to był pakiet loss, może coś innego nie mam pojęcia więc zwracam sie o pomoc na forum.

CM- Twój załącznik został usunięty ze względu na jego nazwę. Pamiętaj proszę o zasadach naszego forum

Wiadomość 1 z 3 (636 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @ItzzMone 

Zajrzyj proszę do już istniejących tematów i rozwiązań zaproponowanych na naszym forum tutaj i tutaj.

Warto też zrestartować router.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 3 (584 wyświetleń)

★★★ Novice

Niestety ale nie pomogło to co tam napisali żeby zrobić, w sensie jeden mecz zagrałem ale juz jak chciałem zagrać następny to już zacinało się dalej...

Wiadomość 3 z 3 (573 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-promo

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem