lutego 2019
lutego 2019
lutego 2019
lutego 2019
lutego 2019
lutego 2019 – ostatnio edytowany lutego 2019
Będzie trzeba poczekać aż Nvidia wyda poprawkę sterowników bo coś z nimi nie tak, i Studio gry które też widząc tak duży problem pewnie już sprawdzają co jest powodem.
Nie wiem natomiast czy ze sterownikami od AMD też jest problem czy nie. W każdym bądz razie musimy czekać aż to naprawią.
Witam, chciałbym poprosić o pomoc w sprawie błędu podczas rozgrywki w Apex Legends. Otóż podzczas gry często zdarza się tak, że ekran się zacina a po chwili wyłącza mi się gra i wracam do pulpitu chociaż gram na najniższych ustawieniach graficznych a mój procesor to intel core i5-7500 i 8gb ram-u. Błagam o radę co bym mógł w tej sprawie zrobić.
lutego 2019
Witaj @27MFN27
Prześlij tutaj raport DXDiag
- Kliknij na Start i na uruchom
- Wpisz DXDIAG i naciśnij Enter
- Zaczekaj aż się załaduje do końca
- Kliknij w "Zapisz wszystkie informacje" pod spodem i miejsce docelowe gdzie ma być zapisany.
- Prześlij ten plik tutaj w formie załącznika do postu.
Pozdrawiam
W moim przypadku pomaga ustawienie WYŻSZYCH ustawień graficznych. Nie eliminuje to jednak problemu całkowicie, a jedynie zmniejsza częstotliwość jego występowania.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem