Re: sims 3

door EA_Neil
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

sims 3

★★★ Newbie

Hi!

ik heb een probleem met mijn sims 3 uitbreidingspakketten. Er staat bij alle packs dat ze ' ontgrendeld ' zijn, maar ik kan ze niet openen, downloaden of spelen. Als ik de sims opstart dan staan ze er ook niet tussen.. 

Ik kan nergens op downloaden klikken of iets, heb de sims al meerdere malen gerepareerd, verwijderd, opnieuw gedownload, ge-update, heel origin eraf gegooid en opnieuw gedownload, en zelfs de cache verwijderd. 

Weet echt niet wat ik nu moet of kan doen Frown

 

 

Bericht 1 van 3 (525 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims 3

★★★★★ Expert
Controleer dat je met de juiste EA / Origin account bent aangemeld, @xkusmaike. Indien mogelijk en bij voorkeur je volledige e-mail adres gebruiken en overnemen met de "Kopiëren" en "Plakken" functies.
Zorg dat de basisstappen helemaal hebt gedaan. Alle aangepaste inhoud dient zijn ontdaan. Repareer De Sims 3 via de Origin cliënt, door rechtsklikken op de speltegel en dan "Repareren" kiezen. Nagaan dat De Sims 3 ook is bijgewerkt naar 1.69x of hoger.
Bij voorkeur een bekabelde internetverbinding gebruiken.
Je dient alle overige en onnodige openstaande software volledig af te sluiten, mogelijk verhinderen deze de goede werking van de Origin cliënt als De Sims 3 zelf.
De "Gebruikersaccountbeheer" en beveiligingssoftware (tijdelijk) uitschakelen.
Start De Sims 3 via de Origin cliënt, net als elk ander spel van Origin.
Hoe je de cache van de Origin cliënt kan leegmaken: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games
De Origin cliënt dan weer als een Administrator starten.


Systeemeisen De Sims 3 (basisspel, normale versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-3#store-page-section-requirements
De aanvullende inhoud hebben eigen, aparte systeemeisen. Beter is het om te voldoen aan de aanbevolen systeemeisen van het basisspel, om toch speelplezier te ervaren.


De Sims 3 dient via de Origin cliënt zijn gedownload en geïnstalleerd. Vermijd de installatieschijven, dit zal zorgen voor diverse problemen.
Zorg dat de Origin cliënt en de spellen van Origin lokaal zijn geïnstalleerd. Hun gegevens dienen ook lokaal bewaard worden en bereikbaar zijn voor hun.
Hoe je de productcodes kan registreren / verzilveren: https://help.ea.com/nl/help/origin/origin/origin-code-redemption-faq/ Of via De Sims 3 website.
Productcodes kan je maar eenmalige gebruiken en blijven na hun registratie gekoppeld op het betreffende EA / Origin account. Zorg dus dat je wel eerst met de juiste EA / Origin account bent aangemeld.
Aanvullende inhoud vereist hun basisspel, die op hetzelfde EA / Origin account moet zijn geregistreerd, om deze te kunnen gebruiken.
Via Origin gekochte producten zal je geen productcode krijgen, maar wordt deze automatisch gekoppeld aan het betreffende EA / Origin account, waarmee de aankoop is gedaan. Zorg dus dat je wel eerst met de juiste EA / Origin account bent aangemeld.
Kinderaccounts hebben geen toegang tot de online functies. Het kopen via Origin valt daar ook onder. Zij dienen in een winkel het product te kopen en de bijgevoegde productcodes op hun kinderaccounts te registreren / verzilveren.


De laatste versie en de systeemeisen van de Origin cliënt kan je hier vinden: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/download
Hoe je de Origin cliënt (helemaal en handmatig) kan verwijderen: https://help.ea.com/nl-nl/help/origin/origin/manually-uninstalling-origin
Vermijd het gebruik van de "technische previews" (eerder bekend als beta versies), want deze geven nog wel eens problemen. Zie hier voor meer informatie: https://help.ea.com/nl/help/origin/origin/how-do-i-opt-in-to-origin-beta-updates/


Ontbrekende producten of lege spelbibliotheek bij de Origin cliënt:
Zorg dat je met de juiste EA / Origin account bent aangemeld. Indien mogelijk en bij voorkeur je volledige e-mail adres gebruiken en met de "Kopiëren" en "Plakken" functies overnemen, in plaats van te typen.
Herstart de Origin cliënt, indien nog niet gedaan.
Zorg dat je verbonden bent met het internet. Gebruik een bekabelde internetverbinding.
Zorg dat je geen software hebt openstaan die de goede werking van de Origin cliënt kan verhinderen.
Heb je alle filters in de spelbibliotheek zijn gewist, zodat deze niet ergens anders waren ingedeeld.
Volledig je afmelden en de Origin cliënt afsluiten. Een paar minuten wachten. Daarna opnieuw de Origin cliënt starten en je aanmelden, vanzelfsprekend met de juiste EA / Origin account.
De cache van de Origin cliënt kan leegmaken. Zie hiervoor dit helpartikel: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games
Staan deze producten ook in Bestelgeschiedenis?: https://myaccount.ea.com/cp-ui/orderhistory/index

Contact opnemen met de helpdesk, om te zien wat zij voor je kunnen betekenen.
Via de Engelstalige chat gaat dat, vanwege de Nederlandstalige helpdesk nog steeds gesloten is: https://help.ea.com/en/contact-us/


Nagaan of er nog stuurprogramma's dienen worden bijgewerkt. Start met die van je videokaart. Hierna de computer opnieuw laten starten.

Zijn alle nog beschikbare updates voor Windows gedownload en geïnstalleerd. Denk ook aan de optionele updates. Aansluitend de computer opnieuw laten starten. Herhalen is mogelijk.
https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-10-bijwerken-3c5ae7fc-9fb6-9af1-1984-b5e0412c556...


De "Origin in-game" uitzetten. Zie hiervoor dit helpartikel: https://help.ea.com/nl-nl/help/origin/origin/how-to-use-origin-in-game

Verlaag de beeldschermresolutie naar 1024×758 en probeer het spel eens te starten in de venstermodus.

Eens een schone starten van Windows doen: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/windows-schoon-opstarten-da2f9573-6eec-00ad-2f8a-a97a1807f...

Via een nieuwe, lokaal aangemaakte Windows gebruikersaccount met Administrator-rechten het nog eens gaan proberen.
https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/een-lokaal-gebruikers-of-administrator-account-maken-in-...

Hoe je de DxDiag informatie van jouw computer kan verzamelen: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/
Vervolgens deze gegevens opslaan als een tekstbestanden en dan als een bijlage toevoegen bij je reactie.


Groetjes.
Bericht 2 van 3 (502 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims 3

Community Manager (retired)
Hey @xkusmaike,

Bedankt voor het berichtje. Is het zo dat je ze niet in de launcher kan zien of kun je ze ook niet in de Origin spelbibliotheek zien?

Wanneer heb je voor het laatst gespeeld? Als dit een tijd geleden was heb je toevallig de 64 bit versies nodig waar we je mee kunnen helpen over de helpdesk.

- EA_Neil
Neil.png
Bericht 3 van 3 (491 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help