Re: Welkom op De Sims Mobile forums op Answers HQ!

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Welkom op De Sims Mobile forums op Answers HQ!

[ Bewerkt ]
EA SPORTS FC Team

Hallo Simmers!

 

Als je over De Sims Mobile wilt praten, up-to-date wilt blijven van de laatste ontwikkelingen of als je hulp nodig hebt met het spel of een bug bent tegengekomen, dan ben je hier op de juiste plek!

 

TSM_logo

In dit topic leer je alles over hoe je een Answer HQ expert wordt!

 

Als je vragen hebt over hoe Answer HQ werkt, kan je mij of een andere Community Manager een privé bericht sturen, een nieuw topic openen en we zullen ons best doen om ze te beantwoorden.

 

Welkom op Answers HQ! Standard smile

 

Jason.png
Bericht 1 van 4 (1.032 Weergaven)
0 Kudos

Re: Welkom op De Sims Mobile forums op Answers HQ!

EA SPORTS FC Team

Game informatie, Technische problemen en Bug Reports, waar is elk board voor?

 

We hebben 3 forums op het De Sims Mobile forum op Answers HQ. Je kunt deze bereiken via deze link of vanuit het menu bovenaan (All boards > De Sims > De Sims Mobile):

 

SimsMobile1.jpg

 

Game informatie:

Je kan hier het spel bespreken - wil je laten zien hoe het met jouw huishouden gaat, of misschien jouw beste tips delen om te levellen? Dan is dit het forum dat je zoekt.

 

Technische problemen:

Wanneer je spel niet goed werkt, hij crasht, je kan niet inloggen of hebt een soortgelijk probleem, neem dan een kijkje in ons Technische problemen forum. De eerste stap die je neemt is #De Sims Mobile - Bekende problemen en hoe ze op te lossen' handleiding.

 

Bug Reports:

Wanneer er iets in De Sims Mobile is dat niet goed meer werkt en waarvan je denkt dat het een bug in het spel is, kom dan langs in ons Bug Reports forum. 

Jason.png
Bericht 2 van 4 (1.031 Weergaven)

Re: Welkom op De Sims Mobile forums op Answers HQ!

[ Bewerkt ]
EA SPORTS FC Team

Hoe zoek je naar topics en antwoorden

 

Voordat je een nieuw topic opent, is het aan te raden dat je eerst controleert of andere spelers er al over praten op het forum. Om dit te doen gebruik je de zoekfunctie:

 

SimsMobile3.jpg

 

Bekijk de zoekresultaten. Wanneer er al een bericht is over hetzelfde onderwerp waar je het over wilt hebben, kom dan langs en laat een bericht achter in het topic!

 

Zie je dat nog niemand het over het onderwerp heeft? Dan is het tijd om een nieuw topic te openen. 

 

Hoe open je een topic

 

Je kan een nieuw topic openen door de "Nieuw Onderwerp" knop te drukken in elk forum - Game informatie, Technische problemen of Bug Reports.

 

SimsMobile2.jpg

 

Vermijd het om dezelfde topics in verschillende fora te openen - dit wordt beschouwd als spam en dat is tegen onze regels. Als je niet zeker weet in welk forums je jouw topic moet plaatsen, open het dan op een plek en het wordt verplaatst als het nodig is. 

 

Vind jouw topics terug

 

Je kunt een lijst vinden met alle topics die jij hebt aangemaakt en beantwoord hebt in jouw profiel. Je hoeft alleen maar rechtsboven op jouw gebruikersnaam te klikken en te kiezen voor Profiel.

 

SimsMobile4.jpg

 

Onder "Recente Activiteit" vind je jouw laatste berichten terug en wanneer je op "Alles Bekijken" klikt, krijg je een pagina met al jouw berichten. 

Jason.png
Bericht 3 van 4 (1.030 Weergaven)
0 Kudos

Re: Welkom op De Sims Mobile forums op Answers HQ!

[ Bewerkt ]
EA SPORTS FC Team

XP en oplossingen, wat zijn ze en hoe werken ze?

 

Je komt berichten tegen die bijzonder behulpzaam zijn, dit zijn berichten om "XP" aan te geven. Dit zijn ervaringspunten voor de gebruikers die het geschreven heeft. Het is een makkelijke manier om dankjewel te zeggen naar deze persoon en om ze te helpen om een hogere rang op het forum te bereiken. Standard smile

 

Je kan dit bij elk bericht doen dat je zelf niet hebt geschreven. 

 

Wanneer je een topic opent waarin je om hulp vraagt met een probleem, of een vraag hebt aan de community is het een goed idee om bij het juiste antwoord op de "Oplossing Accepteren" knop te drukken. Op deze manier weet de community dat:

 

  • Het probleem opgelost is
  • Het bericht waarin de oplossing staat heeft het antwoord dat jou geholpen heeft, dit is handig voor andere spelers die hetzelfde probleem ervaren. 

Forum regels

 

Elke community heeft zo haar eigen regels, hier kan je de regels vinden van Answers HQ. Lees ze goed door voordat je meedoet in de community. 

 

Bedankt!

Jason.png
Bericht 4 van 4 (1.029 Weergaven)
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help