Re: Kan sims 3 beestenbende niet downloaden

door RealSimmor0
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Kan sims 3 beestenbende niet downloaden

★★★ Newbie

Sinds kort ben ik overgestapt op MacBook. Zojuist Origin geïnstalleerd en mijn sims 3 spellen geprobeerd te downloaden. Hierbij lukt het wel met het basisspel en de uitbreiding levensweg. Maar de uitbreiding beestenbende download hij niet. Er komt wel te staan dat deze ontgrendeld is. Het spijt mij als dit al ergens besproken is/wordt. Ik ben hier een enorme leek in. 

Bericht 1 van 5 (626 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Kan sims 3 beestenbende niet downloaden

★★★★★ Expert
Zorg dat je De Sims 3 met alle aanvullende inhoud via de juiste weg gaat downloaden en installeren, @Rowenavdm. Niet via de installatieschijven meer dus. Ervoor zorgen dat je hun productcodes hebt geregistreerd / verzilverd. Productcodes zijn eenmalig te gebruiken en worden naar hun registratie / verzilvering gekoppeld aan het Origin / EA account waarmee dat is gebeurd. De aanvullende inhoud vereist hun basisspel, geregistreerd op dezelfde Origin / EA account.
Je dient de juiste versie en alle aanvullende inhoud te gaan downloaden en installeren voor de juiste versie van je besturingssysteem. De 32-bits versie van software worden niet ondersteund op een alleen nog maar 64-bits versie van je besturingssysteem.
Mogelijk heb je bepaald software draaien, die verhinderd dat dit juist kan gebruiken.
Heb je ook al de basisstappen hebben gedaan? Cache van de Origin cliënt leegmaken, zie hiervoor: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Zorg dat je de laatste versie van de Origin cliënt hebt geïnstalleerd. Je dient alle andere versies hebben verwijderd, waaronder de "technische previews" (of te wel bèta versie). De systeemeisen en laatste versie kan je hier vinden: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/download
Controleer of je platform voldoet aan de systeemeisen en ook is bijgewerkt.

Systeemeisen van De Sims 3 (basisspel): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-3#store-page-section-requirements
De aanvullende inhoud hebben weer aparte systeemeisen waaraan je computer dient te voldoen om deze te kunnen gebruiken.
Systeemeisen van De Sims 3 - Beestenbende (uitbreiding): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-3/expansion/the-sims-3-pets#store-page-sect...

Complete installatiegids voor De Sims 3: https://help.ea.com/nl-nl/help/the-sims/the-sims-3/the-sims-3-complete-installation-guide/

Probleemoplossingen: https://help.ea.com/nl-nl/help/the-sims/the-sims-3/troubleshoot-the-sims-3-mac/

Je via een nieuw gemaakte gebruikersaccount met Administrator rechten aanmelden en dan zo nogmaals proberen.


Contact opnemen met de helpdesk, om te zien wat zij voor je kunnen betekenen.

Groetjes.
Bericht 2 van 5 (608 Weergaven)

Re: Kan sims 3 beestenbende niet downloaden

Community Manager (retired)

Hey @Rowenavdm ,

 

Mocht het probleem zijn dat je niet de 64 bit versie hebt en de stappen van @RealSimmor0 hebben niet geholpen wil ik je vragen contact te zoeken met onze helpdesk die kunnen helpen met het toevoegen van de 64 bit als je de 32 bit bezit.

 

Helaas is de Nederlandstalige telefoonlijn op het moment niet beschikbaar. Twitter en Facebook kun je vinden via EAHelp. Zorg ervoor dat ze een vinkje hebben zodat je weet dat het het juiste account is.

 

Dit is hoe je een chat start:

 

  1. Ga naar https://bit.ly/EAChatSupport en selecteer de Engelse of Amerikaanse vlag
  2. Selecteer chat

Mocht je geen optie hebben tot de chat log dan uit en gebruik de link nogmaals. Vul een naam in waar je comfortabel mee bent tezamen met een andere email waar je toegang tot hebt en druk nogmaals op contactopties en kies chat.

 

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 3 van 5 (600 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Kan sims 3 beestenbende niet downloaden

★★★ Newbie

Dankjewel voor je snelle reactie. Ik was er eigenlijk al bang voor dat ik er niet veel van zou begrijpen. Ik heb maar een account bij Origin. Alle spellen zijn van mijzelf en dus geregistreerd op mijn account. Ik heb gisteren voor het eerst in mijn leven Origin gedownload op mijn MacBook dus oudere versies heb ik niet, en dit zou (lijkt mij) de nieuwste versie dan moeten zijn. Ik heb geen Facebook of twitter dus op die manieren met iemand contact opnemen kan ik ook niet. 

 

In zowel Origin als MacBooks ben ik een leek zoals ik al schreef. Ik denk dat ik het hier maar bij ga laten. Dankjewel voor jullie tijd.  

Bericht 4 van 5 (592 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Kan sims 3 beestenbende niet downloaden

★★★★★ Expert
Was het nog gelukt met deze uitbreiding toe te voegen, @Rowenavdm? Voor een64-bits versie van je platform, dien je ook de 64-bits versie ervan te downloaden en installeren.
De systeemeisen en laatste versie van de Origin cliënt, kan je hier vinden: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/download
Mocht er ondanks de genoemde helpartikel, het nog steeds niet lukken om de aanvullende inhoud toe te voegen, dan zal je contact moeten gaan opnemen met de helpdesk. Dat kan via de Engelstalige chat of via de e-mail, als deze optie beschikbaar is.
Als het voorheen wel gewoon werkte, waarom blijf je dan niet gewoon de PC gebruiken?

Groetjes.
Bericht 5 van 5 (581 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help