De Sims 3 64 bit

door franca1998
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

De Sims 3 64 bit

★★ Novice

Ik heb de sims 3 nu sinds oktober op mijn MacBook met de nieuwste Catalina update (en van Origin heb ik ook de nieuwste versie). Echter heb ik nog steeds niet de 64 bit versie van de Sims 3. Zijn ze hier nog mee bezig of is er iets bij mij mis?

Bericht 1 van 6 (571 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: De Sims 3 64 bit

★★★★★ Expert
Als je De Sims 3 al bezit, dan wordt deze automatisch toegevoegd aan jouw Origin / EA account, @franca1998. Je dient deze versie van De Sims 3 met gewenste aanvullende inhoud wel nog te gaan downloaden en installeren.

Groetjes.
Bericht 2 van 6 (564 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: De Sims 3 64 bit

★★ Novice

Dat is het probleem, ik blijf de originele versie houden, niet de 64-bit. Ook niet als 'seperate game'. Ik heb al een aantal keer alles weer verwijderd via origin en her-gedownload. Maar ik krijg steeds maar niet de 64-bit versie. De versie die ik nu krijg download wel, maar installeert niet. Als ik hem wil gaan installeren, krijg ik steeds de fout melding 327682:0

Bericht 3 van 6 (561 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: De Sims 3 64 bit

★★★★★ Expert
Hallo @franca1998,

Onder Windows betekent deze foutcode dat de locatie niet toegankelijk is. Deze locatie bestaat niet, je beschikt niet over de juiste rechten en/of heb je software draaien die dit veroorzaakt.
Jij gebruik dan een "alleen nog maar" 64-bits versies van het besturingssysteem en dan betekent deze foutcode dat je besturingssysteem niet ondersteund wordt.
Daar is de ondersteuning voor 32-bits weggehaald / weggelaten, een besluit van Apple en dus kan je de normale versie van De Sims 3 niet gebruiken.
Omdat De Sims 3 is een echt spel voor Windows is, zal deze daarop beter draaien.

De 64-bits versie van de Sims 3 wordt gezien als een apart programma en als "nieuw" spel dan in de spelbibliotheek van de Origin cliënt.
Je dient ook alle aanvullende inhoud opnieuw te downloaden en installeren.

Zorg dat je verbonden bent met het internet. Gebruik een bekabelde internetverbinding.
Mogelijk ben je met de verkeerd Origin / EA account aangemeld. Bij voorkeur en indien mogelijk, je volledig e-mail adres bij het aanmeldingsvenster te gebruiken.
Je zal alle onnodige nog openstaande software moeten afsluiten, zodat de Origin cliënt niet ergens nog wordt tegengehouden en controleer dat de Origin cliënt toegang tot het internet heeft.
Alle filters in je spelbibliotheek van de Origin cliënt dienen zijn gewist.
Verder kan je de cache van de Origin cliënt leegmaken, zie daarvoor: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Controleer je platform wel is bijgewerkt. https://support.apple.com/nl-nl/HT201541
Via een nieuwe gemaakte gebruikersnaam met Administrator rechten je aanmelden en dan nog eens alles nalopen. https://support.apple.com/nl-nl/guide/mac-help/mtusr001/10.15/mac/10.15
Download en installeer de laatste versie van de Origin cliënt is geïnstalleerd: https://www.origin.com/nl-nl/store/download Je zult alle bestaande versies eerst moeten verwijderen: https://help.ea.com/nl-nl/help/origin/origin/manually-uninstalling-origin Download link en instructies voor het hulpprogramma om de Origin cliënt opnieuw laten instellen: https://help.ea.com/nl-nl/help/origin/origin/how-to-reset-origin-on-mac


Systeemeisen voor De Sims 3: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-3#store-page-section-requirements


Groetjes.
Bericht 4 van 6 (537 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: De Sims 3 64 bit

★★★ Novice

Ik heb de sims 3 64 bit op mijn macbook. Nu heb ik een aantal uitbreidingspaketten die er niet tussen staan en sommige staan er wel maar als "ontgrendeld" ik zie nergens downloaden staan?

Bericht 5 van 6 (516 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: De Sims 3 64 bit

Community Manager (retired)

Hey @jojorobin ,

 

Als het goed is zouden deze nu voor iedereen doorgevoerd moeten zijn op de Katy Perry uitbreiding na die helaas geen 64 bit gaat krijgen. Mocht je nog steeds uitbreidingen missen wil ik je vragen even contact op te nemen met onze helpdesk zodat zij deze voor je toe kunnen voegen.

 

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 6 van 6 (493 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help