Re: Server problemen

door RealSimmor0
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Server problemen

★ Novice

Hallo,

 

Ik krijg de hele tijd battlepacks (ik speel BF1) (in 3 dagen nu meer dan 70 battlepacks). Dit is wel leuk enzo, maar mijn connectie wordt traag met de server en krijg connectie problemen in het menu. Zo krijg ik na een game mijn statistieken niet te zien en heb ik moeite met battlepacks openen. Is hier iets aan te doen?

Bericht 1 van 2 (542 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Server problemen

★★★★★ Expert
Gebruik je een bekabelde internetverbinding om te spelen, @Heinrichiix?
Je computer meteen aansluiten op de modem / router van de internetaanbieder.
Standaardwaarden fabrikant ervan terugzetten.
Alle andere apparaten ontkoppelen of uitschakelen.
Met andere kabel(s) testen, met vaste koppen. Bij voorkeur van "Cat-6" of "Cat-5" typen.
Op andere poorten uitproberen van de modem / router van de internetaanbieder.
Software ervan dient mogelijk bijgewerkt te worden.

De poorten opzetten voor het spel en mogelijk nog bepaalde andere instellingen wijzigen.

Verder kan je de DNS-cache leegmaken, je host-bestand opnieuw laten instellen, UPnP inschakelen, je NAT-instellingen nagaan, internetprotocolversie nagaan en eens proberen met een andere DNS instellingen.


Overige, nog openstaande software helemaal afsluiten. Mogelijk verhinderden deze dat je het spel als de Origin cliënt juist kunnen werken. Zoals bepaalde beveiligingssoftware en programma's die lagen gebruiken dit kunnen doen. Anders eens Windows Schoon Starten. Dat doe je zo: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/929135
Programma's voor downloaden, uploaden, communicatie, netwerken, (audio / video) opnames maken en delen zijn mogelijk veroorzakers.

Gebruiken anderen soms je internetverbinding? Heb je nog andere diensten en/of apparaten die je internetverbinding delen?

Basisstappen doen:
Map waarin je spelvoortgang en instellingen van het spel worden opgeslagen hernoemen.
De cache van de Origin cliënt leegmaken. Zie daarvoor dit helpartikel: https://help.ea.com/nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Spel vervolgens gaan repareren via de Origin cliënt. Rechtsklik op de speltegel in je spelbibliotheek en kies de "Repareren" optie.


Beiden starten als Administrator en met een (tijdelijk) uitgeschakelde "Gebruikersaccountbeheer". Zie daarover meer hier: https://help.ea.com/nl-nl/help/origin/origin/my-game-downloaded-through-origin-but-will-not-install/
Ook via een net nieuw gemaakte Windows gebruikersaccount met Administrator rechten je dan aanmelden, om te kijken of het zo wel kan.

Mogelijk dienen de stuurprogramma's van je computer bijgewerkt worden. Denk er om hierna je computer opnieuw op te starten.
Zijn er nog updates beschikbaar voor Windows 10? https://support.microsoft.com/nl-be/help/4027667/windows-update-windows-10 Download en installeer ze eens allemaal, inclusief de optionele updates. Hierna dien je de computer opnieuw te starten en deze stappen te herhalen.


Oh ja, je dient na te gaan of je computer ook wel voldoet aan de benodigde systeemeisen van dit spel: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/battlefield/battlefield-1#store-page-section-requirements


Laat je nog weten of het hiermee is gelukt?

Groetjes.
Bericht 2 van 2 (526 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help