Update 31/1/2023 - Meer verholpen problemen, meer nieuwe content en meer console

door EA_QueenBee
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Update 31/1/2023 - Meer verholpen problemen, meer nieuwe content en meer console

[ Bewerkt ]
Community Manager

Update 31/1/2023

PC: 1.95.207.1030 / Mac: 1.95.207.1230

Console: versie 1.69

 


 

Hallo, Simmers

 

Kort na de laatste update hebben we er nog een voor jullie. Dit keer richten we ons wat meer op de consoleversie van De Sims 4, waarbij we een aantal belangrijke interfaces stroomlijnen voor eenvoudigere interactie met de controller. Hoewel je een muis en toetsenbord kunt gebruiken op zowel de PlayStation- als Xbox-versies van De Sims 4, vinden de meeste console-Simmers het fijner om met een controller te spelen. Deze updates zijn dan ook een klein onderdeel van de grotere focus om de console-ervaring voor iedereen te verbeteren.

 

We blijven ook alle console-Simmers uitnodigen om jullie mening en feedback te geven over het spelen van De Sims 4 op PlayStation en Xbox (vooral met een controller) op Answers HQ, waar we tot nu toe uitstekende feedback hebben gekregen van het beoordelende team.

 

Speel je niet op de console? Geen probleem, we hebben nieuwe content en verholpen problemen voor iedereen in deze update. Dus laten we de boel aftrappen en kijken wat er nieuw is.

 

  • Het De Sims-team

 

Wat is er nieuw?

We hebben ontzettend veel nieuwe dingen in deze release, en kunnen niet wachten om erin te duiken en jullie er alles over te vertellen. We willen nog wel even snel opmerken dat hoewel we heel wat nieuw materiaal hebben toegevoegd, deze puur visueel zijn en geen nieuwe gameplay-functionaliteit toevoegen. En nu naar het goede gedeelte.

 

Medische wearables

Er is een nieuwe Medische wearables-categorie onder de Lichaam- en gezichtsaccessoires in Creëer-een-Sim.

 

Selecteer het gezicht van de Sim en selecteer dan Accessoires om de Medische wearables-categorie te vinden met een nieuw gehoorapparaat voor je peuter of oudere Sims. Deze medische wearable is beschikbaar in vijftien verschillende kleuren en kan aan het rechteroor, het linkeroor of beide oren toe worden gewezen.

 

De Medische wearables-categorie kun je ook vinden door het lichaam van de Sim te selecteren en vervolgens de categorie Lichaam te kiezen. Hier kun je bloedsuikerpleisters voor je kind en oudere Sims vinden. Ze kunnen op de rechter- en linkerarm van je Sims worden bevestigd en ook aan de linker- en rechterkant van het onderlichaam van je Sim aan worden gebracht.

 

Topoperatielitteken

In dezelfde lichaamscategorie kunnen alle spelers de categorie Littekens vinden met een optie voor tieners en oudere mannelijke Sims (met een mannelijk of vrouwelijk postuur) om een topoperatielitteken aan hun Sims toe te voegen.

 

Binders en shapewear

Spelers kunnen met deze update twee nieuwe items in Creëer-een-Sim vinden. Bij de tanktops, onder de categorie Tops, vind je een bindertop voor je tieners en oudere Sims. In de ondergoedcategorie voor Onderkant is er nieuwe shapewear voor je Sims!

 

En Toen Was er Licht-schakelaars!

Voor onze bouwers die al langere tijd verlangen om die perfecte ruimte voltooien, is er nu een nieuwe lichtknop beschikbaar in Bouwen!

 

UI-plaatsing komt naar PlayStation

Eerder moesten Simmers als ze De Sims 4 op PlayStation speelden hun scherminstellingen op een systeemniveau kalibreren door naar Instellingen > Geluid en scherm > Instellingen weergavegebied te gaan en het display te configureren.

 

Deze optie werkt nog steeds, maar nu kunnen Simmers op PlayStation ook de UI-plaatsing aanpassen. De wizard wordt uitgevoerd tijdens het opstarten van De Sims 4 of kan handmatig worden gestart via Spelopties > Overige.

 

We raden je nog steeds aan om de instellingen voor het weergavegebied te kalibreren via je PlayStation-instellingen.

 

Cursorschaal

Simmers kunnen nu de grootte van de cursor op zowel de PlayStation als Xbox aanpassen wanneer deze wordt weergegeven in de virtuele cursormodus op je controller, of terwijl je een muis en toetsenbord gebruikt om te spelen.

 

Dit extra aanpassingsniveau geeft je de mogelijkheid om een ​grotere cursor te hebben, zonder dat je de hele game-UI hoeft op te schalen. Dit zou het gemakkelijker moeten maken om te kijken, zelfs wanneer je relaxt in je favoriete stoel zit en naar het tv-scherm aan de andere kant van de kamer kijkt.

 

Je kunt de cursorgrootte aanpassen via Spelopties > Toegankelijkheid.

 

Verbeteringen voor Bouwen op de console

Het openen van Bouwen zal een beetje anders aanvoelen... nou ja, HEEL anders. Nu wordt de catalogus standaard geopend en BLIJFT hij open als je voorwerpen pakt en acties uitvoert met de kavel. Je hoeft de catalogus niet meer opnieuw te openen en telkens weer terug te gaan naar het menu waarin je je bevond.

 

Ongeacht in welke cursormodus je bent, je kunt nu naadloos communiceren met de catalogus of de kavel, waardoor onze console-ervaring beter aansluit bij die op de pc.

 

Begeleiding bij Bouwen op de console

Als je een nieuwe speler bent of het begeleidingssysteem hebt ingeschakeld, gaat de hulp die je van Emily hebt gekregen in CES en Leven verder in Bouwen.  Als je niet bekend bent met bouwen, het gebruik van de gereedschappen, of hoe je het perfect uitziende voorwerp kunt vinden en precies kunt plaatsen waar je wilt, staat Emily voor je klaar in Bouwen om je te helpen je creativiteit de vrije loop te laten.

 

Updates voor besturing en navigeren

Hoewel we de mogelijkheid hebben behouden om van besturingsmethode te wisselen door op het touchpad op de PlayStation of de weergaveknop op de Xbox te tikken, hebben we het aantal keren dat we automatisch tussen de twee modi schakelen, verminderd.

 

Nu we het toch over inschakelen van de besturingsmethodes hebben: als je de besturingslegenda hebt ingeschakeld onder Spelopties > Overige, kunnen we nu bovenaan een prompt voor Cursor activeren laten zien. Behalve dat staat er nu ook een klein geheugensteuntje naast de prompt om je te herinneren welk besturingsschema je op dit moment gebruikt.

 

We hebben ook controllersnelkoppelingen toegevoegd aan sommige dialogen en schermen om het navigeren in de game te vereenvoudigen en te versnellen. Deze knopprompts worden weergegeven op ondersteunde schermen en kunnen worden gebruikt op plekken waar je gewoonlijk veel moet scrollen om bij de knop Bevestigen of Annuleren te komen.

 



Opgeloste problemen

Basisgame

  • Peuters kunnen soms rare dingen doen, maar badderen met hun sloffen aan zou daar niet bij mogen horen. Nu worden hun voeten gewoon schoon, net als de rest van hun lijf.
  • De knop Locatiegegevens linksboven bevat een heleboel handige informatie, maar dat hoeft niet te betekenen dat het altijd als nieuw moet worden weergegeven. Nu wordt er alleen aangegeven dat er iets nieuws is, als er ook daadwerkelijk iets nieuws is.
  • Sims die via CES verhalen zijn gemaakt met het startkapitaal 'Hoog' krijgen nu 30.000 Simdollars in plaats van de standaard 20.000 voor het kapitaal van hun huishouden.
  • Sims houden best van een goede make-over, maar als je naar Uitgelicht looks ging in CES, was het een tikkeltje raar om ook maar gelijk het uiterlijk van je Sims te veranderen in plaats van hun outfits. Uitgelichte looks werkt nu de juiste outfit die je Sim draagt bij en laat ze er niet als een compleet andere Sim uitzien.
  • Als je het fysieke postuur van je Sim bijwerkt als je bantu-knotjes (yfHair_SDX019BantuKnots) of dubbele vlechten (ymHair_SDX019TwoStrandTwists) gebruikt, blijf je het Plumbob-icoontje op de thumbnail te zien als herinnering aan de fantastische samenwerking met DeeSims om die stijlen voor iedereen beschikbaar te maken.
  • De doelen tijdens het scenario Opvoedellende geven een kind-Sim weer die een tiener wordt na het uitblazen van de verjaardagskaarsjes en het doorlopen van het scenario.
  • Kinder-Sims die op school minimaal een 8 als gemiddelde halen, worden erkend voor hun prestaties door de doelstellingen van het scenario Opvoedellende te behalen.
  • Als je Sims niveau 5 bereiken in een van de vaardigheden van Sofia en Leonardo voordat het doel wordt geactiveerd in het scenario Opvoedellende, wordt deze nauwkeurig gemarkeerd als voldaan aan de criteria.
  • Ook gerelateerd: tieners hebben doelen (blijkbaar telt wakker worden voor het middaguur niet mee), maar in het scenario Opvoedellende kunnen tieners hun tienerdoelen behalen.
  • Sommigen zeggen dat het een samenzwering is, sommigen zeggen dat de buitenaardse wezens genoeg hadden van de ouders en ze gewoon naar huis hebben gestuurd, anderen denken gewoon dat het een bug was Hoe dan ook, ouders mogen niet langer halverwege het Buitenaardse wezens hebben mijn ouders ontvoerd-scenario terugkomen als ze van de kavel reizen en weer terug reizen.
  • Voor altijd in de schaduw was niet bedoeld om voor altijd in de schaduw te blijven... Het voltooien van het scenario zou nu voltooid moeten zijn zodra de doelen bereikt zijn.
  • Emily helpt Simmers graag een beetje op weg, maar het lijkt erop dat ze iets te gretig was en verhinderde dat scenariodoelen in CES werden weergegeven als je haar nog niet had gezien. Als je nu Emily nog niet hebt gezien en een nieuw scenario start, worden je doelen weergegeven zodat je het perfecte huishouden kunt creëren om de toekomstige uitdagingen aan te gaan. Emily zal er zijn als je haar later nodig hebt.
  • Doorgewinterde Simmers die Emily's hulp niet nodig hebben en ervoor kiezen om het begeleidingssysteem uit te schakelen in de spelopties, terwijl ze in CES zijn, zullen niet langer het probleem hebben dat ze geen Sim kunnen maken omdat de opties niet toegankelijk zijn.
  • Het samenvoegen van Sims uit de Galerie terwijl Emily je door CES leidt, weerhoudt Emily er niet langer van om de laatste onderdelen van het CES-begeleidingssysteem uit te leggen.
  • Het openen van CES vanuit de Simologie-optie voorkomt niet langer het maken van een Sim-verhaal.
  • Terwijl je het begeleidingssysteem gebruikt om je eigen Sim aan te passen, is Nieuwe Sim toevoegen pas beschikbaar als je de uitleg voor het aanpassen van je Sim hebt voltooid of je hebt afgemeld voor de tips.
  • Sommige tips in Bouwen verhinderden dat je toegang kreeg tot functies zoals Slopen en Opslaan in Mijn bibliotheek; alle opties zijn nu weer te selecteren.
  • Sims met aangepaste posturen zouden een volledige set vingernagels moeten hebben om uit te kiezen, inclusief die uit packs/pakketten.

Stedelijk Leven

  • Het kan best lastig zijn om interieurontwerper te zijn, maar het wordt nóg lastiger als je niet binnen kunt komen. Sims die een klus in een penthouse aannemen, kunnen nu op de deur kloppen en naar binnen gaan om hun stijlmagie uit te voeren.
  • Als er één ding is dat je van de Illuminatiepilaren zou verwachten, is dat ze oplichten! Nou, we hebben wat lampen vervangen, een of twee keer een opdonder gekregen, de bedrading gecontroleerd en nu zouden ze het moeten doen.

Word Beroemd

  • Na onze vorige update, die Lessen een nieuw uiterlijk gaf en een grotere, gemakkelijker leesbare lay-out, zorgde dit er onverwachts voor dat lange lestitels in sommige talen buiten de grenzen van het veld vielen. De titels zouden nu allemaal in de daarvoor bestemde ruimte moeten passen en voor iedereen volledig leesbaar moeten zijn.

Ecologisch Leven

  • De Perfecte Plumbob Plafondventilator, Zandstorm Plafondventilator en Duizelige Palmen Plafondventilator zouden nu allemaal een indicatie voor stroomverbruik moeten hebben.

Middelbare School

  • Sims die de yfAcc_NecklaceEP12Beaded_SolidRainbowLt ketting dragen, zouden deze niet langer bij hen in de buurt moeten zien zweven wanneer ze met de camera inzoomen. We zijn vast vergeten de zweefbetovering te verwijderen, sorry!

Paranormaal

  • Sims die de kost verdienen als paranormaal onderzoeker en zelfstandig San Myshuno bezochten, ontdekten vaak dat er deuren ontbraken in appartementen, tenzij je in het overzicht van Muren omhoog was. Deuren zouden zich nu zoals verwacht moeten laten zien. Maar zijn ze er wel? Iemand moet even op onderzoek uitgaan! Griezelig hoor!

Alles Aan Kant

  • Stof en stofdotjes laten zich nu weer zien na een herlaadsessie. Eens kijken, waar heb ik mijn Snoerloze Stofzuiger van Slurp & Zuig ook alweer gelaten?

In de Natuur

  • We hebben een les geleerd en die les is dat onze lessen titels moeten hebben. In de Natuur zou nu weer zoals verwacht onder Lessen te zien moeten zijn en niet langer een geheimzinnige categorie zijn.

EA_QueenBeeAHQ.png



Wees aardig voor elkaar | Be kind to each other
Bericht 1 van 1 (736 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help