sims overzetten

door BryantYolo
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

sims overzetten

★★★ Newbie

beste EA

 

ik had op mijn oude laptop ook al dit origin account alleen had ik de cd vorm van de sims 4. als ik nu op mn nieuwe laptop inlog zegt hij wel dat ik al de sims4 speel maar kan nergens vinden waar ik hem kan downloaden. (krijg alleen de demo)

Bericht 1 van 8 (820 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims overzetten

★★★★★ Expert
Wanneer je De Sims 4 of andere producten ontbroken in de spelbibliotheek van de Origin cliënt, dan zal je met de verkeerde Origin / EA account aangemeld zijn, @BryantYolo.
Controleer dat je met de juiste Origin / EA account bent aangemeld. Bij voorkeur en indien mogelijk, met je volledige e-mail adres aanmelden. Het e-mail adres met de "Kopiëren" en "Plakken" functies overnemen, in plaats van deze te typen.
Zorg dat je bent verbonden met het internet.
Overige en onnodige openstaande software volledig afsluiten, want deze kunnen de goede werking van de Origin cliënt blokkeren.
Gebruik ook een bekabelde internetverbinding.
Wijzig de instellingen van "Gebruikersaccountbeheer" naar de laagste punt en start de Origin cliënt als een Administrator.

Mocht je de Origin cliënt een langere tijd niet meer hebben gebruikt, dan de cache van de Origin cliënt eens leegmaken, zie hiervoor dit helpartikel: https://help.ea.com/nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/


Controleer of je computer is bijgewerkt, met name de stuurprogramma's en nog beschikbare updates voor Windows.
https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/windows-bijwerken-3c5ae7fc-9fb6-9af1-1984-b5e0412c556a

Wanneer je pas een nieuwe Origin / EA account hebt gemaakt, dan heb je nog geen producten als spelvoortgang en andere gegevens. Je zal de producten moeten kopen of blijven bij de demonstratie of gratis versies van de producten.

Om aanvullende inhoud te kunnen gebruiken, dien je het vereiste basisspel in je bezit hebben, geregistreerd op dezelfde Origin / EA account.

Tweedehands gekochte producten kan je niet nog eens gebruiken. Dit geld ook voor een gekregen product.
Een productcode kan je maar 1 keer gebruiken en blijft geregistreerd op de Origin / EA account waarmee deze productcode was geregistreerd.

Kinderaccounts hebben geen toegang tot de online functies en zijn gekoppeld aan de (volledige) Origin / EA account, in gebruik van de ouders / verzorgers.


Download en installeer de laatste versie van de Origin cliënt hier: http://www.dm.origin.com/download
Mogelijk zal je alle huidige versie moeten verwijderen. Waaronder ook de "technische previews", die je beter kan vermijden.
De Origin cliënt en de spellen van Origin dien je lokaal te installeren. Hun gegevens dien je lokaal te bewaren en bereikbaar houden.
Vermijd het gebruik van installatieschijven, die kunnen voor problemen geven. Het downloaden en installeren via de Origin cliënt gaat eigenlijk veel makkelijker.


Een schone start van Windows doen kan hierbij dus ook helpen: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/929135

Systeemeisen voor De Sims 4 (alleen basisspel, de normale (64-bits) versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements

Mocht je nog de oorspronkelijke verpakking, samen met aankoopbewijs en productcode hebben, dan kan je contact opnemen met de helpdesk, om te kijken of zij kunnen helpen met het terugvinden van de juiste Origin / EA account.
Dat gaat het makkelijkste via de chat: https://help.ea.com/nl/contact-us/ Aansluitend ook alle gegevens invullen.


Technische problemen over Origin, zie deze forumtak: https://answers.ea.com/t5/Technische-problemen/bd-p/origin-nl


Groetjes.
Bericht 2 van 8 (811 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims overzetten

[ Bewerkt ]
Community Manager (retired)

Hey @BryantYolo,

Sorry voor de late reactie. Als het goed is zat bij de CD-rom versie een code die je destijds in hebt moeten voeren op jouw EA/Origin account. Deze is maar eenmalig te gebruiken en er is een grote kans dat je dit destijds op een ander account gedaan hebt dan waar je op het moment post.

Heb je toevallig nog andere (mogelijk oudere) email adressen en/of gebruikersnamen die je kunt proberen bij het aanmelden op Origin?

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 3 van 8 (801 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims overzetten

★★★ Newbie
@EA_Neil Ik kan het proberen. Ik heb inderdaad een code erbij gekregen die maar 1x te gebruiken is
Bericht 4 van 8 (793 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims overzetten

★★★ Newbie
@EA_Neil Het is ook niet op mijn andere acount. Hij heeft dus echt op YoloBryant gestaan
Bericht 5 van 8 (789 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims overzetten

★★★ Newbie

Als ik de code invoer staat er ook dat hij op yoloBryant staat en dat de code al is ingevoerd. Ik kan hem alleen niet downloaden….

 

Bericht 6 van 8 (783 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims overzetten

Community Manager (retired)
@DruppelGamer @YoloBryant ,

Na dubbel te hebben gekeken blijf ik het vermoeden hebben dat hij niet op beide accounts geplaatst is. Om te kijken of we het account met je kunnen vinden wil ik je aanraden ons te contacteren via de Nederlandse chat en ons via daar de code de geven (post de code niet hier) zodat ze die kunnen gebruiken om het account te traceren voor je.

Dit kun je op de volgende manier doen:

1. Ga naar help.ea.com
2. Je kunt je aanmelden of afgemeld blijven, beiden is geen probleem
3. Druk op neem contact met ons op
4. Kies bijvoorbeeld Origin > PC > Mijn account beheren > Accountgegevens beheren
5. Kies contact opties en dan chat
6. Eenmaal op de chat geef ze aan dat je de Sims 4 niet meer kunt vinden op jouw accounts maar wel de code hebt zodat ze je verder kunnen helpen

Mocht je buiten de werktijden contact proberen op te nemen met ons kun je ons uiteraard ook via de Engelse chat bereiken of via social media (EA Help op Twitter en Facebook).

- EA_Neil
Neil.png
Bericht 7 van 8 (780 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims overzetten

★★★★★ Expert
Dan ben je toch met de verkeerde Origin / EA account aangemeld, of hebben jullie een al gebruikt product gekocht, @BryantYolo / @DruppelGamer.
Voor het laatste zal je terug moeten gaan de winkel waar deze is gekocht en je geld terugvragen. Mocht je soms het product hebben gekregen, dan kan deze deze dus ook niet gebruiken. Wil je deze toch gaan gebruiken, dan zal je deze moeten kopen.


Een productcode is eenmalig te gebruiken en blijft gekoppeld aan het Origin / EA account waarmee je deze productcode toen had verzilverd/ geregistreerd.
Je dient met de juiste Origin / EA account zijn aangemeld en dan pas het product kopen of diens productcode verzilveren / registreren.
Nogmaals de productcode invoeren, zal niet werken. Je kan het bijhorende product dus niet gebruiken.

Door contact op te nemen met de helpdesk, kan wellicht het juiste Origin / EA account teruggevonden worden, wanneer je hun vragen juist zal beantwoorden.
Het gemakkelijkste gaat dit met de chat, zie hiervoor: https://help.ea.com/nl/contact-us Aansluitend alle gegevens invullen.
Wanneer je de juiste Origin / EA account terug hebt gekregen, zal je diens aanmeldingsgegevens goed moeten bewaren.

Ook voor samenvoegen van meerdere Origin / EA account of verwijderen van een Origin / EA account, dient er contact opgenomen worden met de helpdesk, indien dit mogelijk is en je de risico's begrijpt.
https://help.ea.com/nl/help/account/accidental-second-ea-account/

Groetjes.
Bericht 8 van 8 (778 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

fifa-19-promo-splash

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo

JE EA ACCOUNT-ID OF WACHTWOORD VERGETEN?

Je kunt je accountgegevens opnieuw instellen, bijwerken of koppelen.

Meer bekijken op EA Help

black-origin-bg

REGELS EN RICHTLIJNEN ORIGIN FORUM

Volg deze regels en richtlijnen wanneer je iets plaatst op Origin.

De regels lezen