Everyone's a winner zablokowane trofeum
Mam na tą chwilę nierozwiązywalny problem z powyższym trofeum. Chciałbym zdobyć komplet trofeów na obu konsolach i myślałem, że jest to wykonalne podobnie jak w przypadku F1 23 (co mi się udało). Tutaj niestety system jakoś błędnie nalicza odblokowane naklejki, ponieważ na konsoli PS5 trofeum za 30 naklejek Mistrzów wpadło po 34 naklejkach, a na PS4 odblokowałem wszystkie pozostałe naklejki, dobijajać do 64 i nadal nie mam trofeum. Gdzieś czytałem, że nie tylko ja mam taki problem (tzn. odblokowywanie trofeum nie po 30 naklejkach, ale po większej liczbie), więc wychodzi na to, że gracze nie są wstanie zrobić obu platyn jednocześnie. Dla nieświadomych, choć gra ma cross game i np. trofea za dywizje odblokowują się z automatu na drugiej konsoli, tak naklejki trzeba odblokować na jednak konsoli, a potem drugie tyle na drugiej konsoli. Nie ukrywam, że zależy mi ponieważ mam wszystkie platyny w F1 od 2010 roku.
Mam nadzieję, że ktoś z EA się wypowie, czy jest możliwość wprowadzenie łatki, choćby zwiększającej liczbę naklejek w kategorii Mistrzowie (np. o 10, a może i 20), co moim zdaniem rozwiążę problem. Z góry dzięki za pomoc