Ask. Answer. Be the Hero.
Reply
Keeper
shadeleng
Posts: 1
Registered: ‎03-05-2013
Accepted Solution

Error code SMCY-19

I keep getting SMCY 19 error code. There is nothing wrong with my internet connection. Whats going on? How do I get to the game?

Lookout
PhattJezus
Posts: 11
Registered: ‎02-16-2013

Re: Error code SMCY-19

I'm having the same issue even though I was able to download and play from my laptop through wi-fi in the same house as my desktop, that is hard wired, and I keep getting a message saying it cannot get a connection.  

Keeper
awesomemanny
Posts: 1
Registered: ‎03-05-2013

Re: Error code SMCY-19

are you still getting the same error?

Lookout
PhattJezus
Posts: 11
Registered: ‎02-16-2013

Re: Error code SMCY-19

I am

Keeper
ragexdeath
Posts: 3
Registered: ‎03-05-2013

Re: Error code SMCY-19

yeah same thing im at my laptop and it wont conect eitheir

Sentinel
zechs34
Posts: 4
Registered: ‎03-05-2013

Re: Error code SMCY-19 POSSIBLE Fix

Hey all.

 

I hope this helps. I was having this problem for quite a while and I noticed the game throws up a Red flag for some antivirus and Firewall programs. When you try to play, either turn them off or set exceptions for the game and you should be able to update and play the game .

 

Good luck!

Keeper
ragexdeath
Posts: 3
Registered: ‎03-05-2013

Re: Error code SMCY-19 POSSIBLE Fix

Um how do you turn them off exacly?

Sentinel
zechs34
Posts: 4
Registered: ‎03-05-2013

Re: Error code SMCY-19 POSSIBLE Fix

It depends on what kind you have. Like on mine, I have Norton Internet Security. It has a Smart Firewall option, I turned it off while I play. Usually Microsoft also has its own built in Firewall, just check through your antivirus or the Control Panel. 

Keeper
christo11211
Posts: 6
Registered: ‎03-04-2013

Re: Error code SMCY-19 POSSIBLE Fix

no this is NOT Solved! I still get the error even though i disabled all my security systems.

Sentinel
jam8240
Posts: 10
Registered: ‎03-05-2013

Re: Error code SMCY-19 POSSIBLE Fix

Yeah, I set a few exceptions, and it still wont update.