Help us improve Answer HQ! Take Survey No, Thanks
Ask. Answer. Be the Hero.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Keeper
arno1dvp
Posts: 8
Registered: ‎10-26-2013
Accepted Solution

Can I change the language from Russian to English?

Russian version is horrible. Better than Bf4, but even not near as good as original. Why can't I choose? It's some kind of discrimination? It's so hard to make it possible to choose from 2 versions: your country and original?

EA_David
Posts: 12,913
XP: 1,485
Solutions: 2,511
Registered: ‎09-24-2012

Re: Can I change the language from Russian to English?

HI, I can confirm that the Russian version of the game can only be played in Russian

Keeper
arno1dvp
Posts: 8
Registered: ‎10-26-2013

Re: Can I change the language from Russian to English?

And if I must buy international version how can I get refund and find it? Thanks!

Keeper
arno1dvp
Posts: 8
Registered: ‎10-26-2013

Re: Can I change the language from Russian to English?

Tell me please, how can I buy normal version of the game in Russia? 

EA_David
Posts: 12,913
XP: 1,485
Solutions: 2,511
Registered: ‎09-24-2012

Re: Can I change the language from Russian to English?

[ Edited ]

You can get a refund for any game within 24h of starting it up by utilizing the Great Game Guarantee, details here: http://help.ea.com/en/article/what-s-the-great-games-guarantee/

 

For a non-Russian version in Russia, it would be a case of acquiring a version from another region and consuming the code on your account.

Sentinel
pixeltsunami
Posts: 2
Registered: ‎03-11-2014

Re: Can I change the language from Russian to English?

[ Edited ]

I have the same problem here. I'm playing from CIS region and my Origin Store is automatically set to Russian. However, I purchased an American version (bought the game code) in hopes of playing in English but that failed too. Even though the American version is supposed to be multilanguage, I am stuck only with Russian.

Keeper
arno1dvp
Posts: 8
Registered: ‎10-26-2013

Re: Can I change the language from Russian to English?

So I must order box-version of this game from europe or USA? Can't find digital version=( Maybe VPN or Proxy will help?

Keeper
krusnikto4ka
Posts: 1
Registered: ‎03-11-2014

Re: Can I change the language from Russian to English?

same here, give us an upportunity to have english language in Titanfall

Sentinel
pixeltsunami
Posts: 2
Registered: ‎03-11-2014

Re: Can I change the language from Russian to English?

Here is the solution. It worked for me! All you need to do is go to "game properties" when you right-click Titanfall in Origin, type in this: -language english

Simple. However, you must have an international version of the game, i.e. a game key from anywhere but Russia.

http://answers.ea.com/t5/Titanfall/How-do-I-Switch-game-client-language/m-p/2471440#U2471440

EA_Nils
Posts: 9,567
Topics: 319
XP: 1,431
Solutions: 1,577
Registered: ‎09-21-2012

Re: Can I change the language from Russian to English?


pixeltsunami wrote:

Here is the solution. It worked for me! All you need to do is go to "game properties" when you right-click Titanfall in Origin, type in this: -language english

Simple. However, you must have an international version of the game, i.e. a game key from anywhere but Russia.

http://answers.ea.com/t5/Titanfall/How-do-I-Switch-game-client-language/m-p/2471440#U2471440


This is correct. Check out the nice write up here: http://help.ea.com/en/article/how-to-change-your-titanfall-game-language/