Help us improve Answer HQ! Take Survey No, Thanks
Ask. Answer. Be the Hero.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Acolyte
merlypo
Posts: 1
Registered: ‎09-09-2012
Accepted Solution

pop up blocker

how to allow pop up

Acolyte
MMarche199
Posts: 1
Registered: ‎08-27-2012

pop up blocker

How do I turn pop up blocker off, I can read profiles?

Acolyte
misskitty98331
Posts: 2
Registered: ‎09-09-2012

Re: pop up blocker

click on tools at the top of your screen where the tool bars are.  Scroll down till you see pop up blocker and click on that and there is a place to allow pop ups on pogo.

Acolyte
cinjean_
Posts: 1
Registered: ‎09-10-2012

pop-up blockers

how do i get rid of pop-up blockers.....while playing bingo it said i had a pop-up blocker

Acolyte
rosiered516
Posts: 1
Registered: ‎09-10-2012

disable pop up blockers so I can see profiles in pogo

 
EA_Najat
Posts: 8,602
Topics: 453
XP: 1,753
Solutions: 697
Registered: ‎07-19-2012

Re: pop up blocker

[ Edited ]

Hello merlypo

 

  1. If you need more details and directions on how to allow windows, you can also check out a detailed article available here:


  2. Use the following link to verify pop-up blockers

 

We hope this helps, if so, please let us know by using the button “Solution accepted”

Also, do not hesitate to share this information with community members who might need help or post a similar question!

 

Thank you.


_____________________________________________________________

Subscribe to your questions to get notifications when someone replies

➩ Topic option ➩ Subscribe
Acolyte
AcardLover
Posts: 1
Registered: ‎09-13-2012

Pogo has a pop up blocker. where do I change this?

Just recently my Pogo account says I have a pop up blocker installed.  Please help me because I cannot see any profile because of this.

Keeper
Cadisbadd42O
Posts: 1
Registered: ‎09-13-2012

pogo games

Hello,

     

        I cannot access any games in pogo if it requires a second window to pop up  IE  pinochle, canasta .  I have been a club member since 2004 I will have to cancel it. Not going to pay for something i  CANNOT use.   It's not just my computer I got on another computer to try an it wont load either.  I have done everything that I know to do.  IT has to be a system thru pogo that was changed. When I play yahoo games it opens a second window with no problem. I would appreciate a responds.  There is NO phone number to call POGO  kinda unfair seeing they have my credit card number   you would think they would have a customer service number...OHHH they do  but it goes to NO LIVE person   tellls you to go to their website which I did....still didnt help AT ALL......
help!!!  

 

 

Unhappy customer

EA_Najat
Posts: 8,602
Topics: 453
XP: 1,753
Solutions: 697
Registered: ‎07-19-2012

Re: Pogo has a pop up blocker. where do I change this?

Hello everyone,

 

If your are experiencing issues with pop-up blockers, please check out this message and follow the instruction to fix this situation:

 

 

If your are still experiencing an issue, please let us know and post a message below in this thread.

 

Thank you.


_____________________________________________________________

Subscribe to your questions to get notifications when someone replies

➩ Topic option ➩ Subscribe
Keeper
greenbombb
Posts: 1
Registered: ‎09-16-2012

Pogo Dominos

When opening a table or trying to join an existing table, the game room window will not open.  Please help.