Help us improve Answer HQ! Take Survey No, Thanks
Ask. Answer. Be the Hero.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Keeper
Posts: 4
Registered: ‎09-26-2013

Fifa 14 has stopped working

I downloaded fifa14 from origin when it opens fifa config and i click on play it says fifa has stopped working...HELP!!!!

Keeper
Posts: 3
Registered: ‎05-14-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

PLEASE HELP, I have the same problem...

Keeper
Posts: 6
Registered: ‎09-24-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Same thing herer in Brazil! I downloaded 24th september, installed but and I click play it dont open!

Keeper
Posts: 1
Registered: ‎09-11-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Just tried to play FIFA 14... EA Sports Footclub logo comes up, followed by FIFA 14 has stopped working... 

The hell?

Lookout
Posts: 11
Registered: ‎10-18-2012

Re: Fifa 14 has stopped working

seriously just brought this and am having the same problem....

Keeper
Posts: 2
Registered: ‎08-21-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Ok chill people, this annoyed me as well but, all I had to do was restart Origin and the game worked first time.

 

Hope this helps some of you angry peeps out there Smiley Happy  no go play GO GO!

Lookout
Posts: 11
Registered: ‎10-18-2012

Re: Fifa 14 has stopped working

restarting origin didnt work for me but soon as I tried to play it in a window rather than full screen it worked fine

Keeper
Posts: 4
Registered: ‎09-26-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Nothing works for me...

 

Keeper
Posts: 3
Registered: ‎09-28-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

http:// www. youtube  .  com/watch?v=vh2IYUMv5Qo

BITGUARD.exe this is the problem. Watch this film, remove bitguard, and Enjoy Smiley Wink

i had the same and now i playing in this amazing game Smiley Happy

Keeper
Posts: 4
Registered: ‎09-29-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Yess exactly.. me too had the same problem.. when i clicked play from fifa config it says

"FIFA 14 HAS STOPPED PLAYING., WINDOWS IS CHECKING FOR A SOLUTION TO THIS PROBLEM., WINDOWS WILL CLOSE PROGRAM AND NOTIFY YOU IF A SOLUTION IS AVAILABLE'" and then the program closed... pls solve this issue~EA.. And if anyone finds a solution to this problem pls do care to notify me Smiley Wink