Ask. Answer. Be the Hero.
Reply
Keeper
greymcdamon
Posts: 3
Registered: ‎09-23-2013

Fifa 14 has stopped working

 I downloaded fifa 14 (demo version ) through origin  and  it won't  launch (showing fifa 14 has stopped working) when i click the icon on the desktop or on the origin ,
I tried many way to fix it but won't work .  http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/PC-Fifa-14-Demo-won-t-launch/td-p/1498479 ( I almost tried all the way from the post ). now , my concern is  should I buy the full version ? I'm  afraid that  the fifa 14 still can't launch even the full gamve version.

jaysenoracle
Posts: 4,798
Topics: 46
XP: 1,260
Ideas: 3
Solutions: 691
Registered: ‎08-17-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

[ Edited ]
The full game is out so the early release will stop working


"The Early Release program is intended to give our core EA SPORTS customers the benefit of playing games before all of their friends with an Early Release before purchasing the game at launch. Once the game is on store shelves, the early release will no longer be available."
Keeper
greymcdamon
Posts: 3
Registered: ‎09-23-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

No, it's all happened before the full version was released 

I mean,  the fifa 14 demo won't launch ( Date : before 20-9-2013),i'm concerned the full version won't lanuch too 

Keeper
eestichucknorris
Posts: 1
Registered: ‎09-14-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Having the same problem myself 

Keeper
marcezitto
Posts: 1
Registered: ‎09-24-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Hi!! I downloaded the game today but i can't play. The game doesn't even start. It says "FIfa 14 has stopped working". This is the Log!!! Fifa 13 works fine!! Please Helpp!!!! (note: I'm from Argentina so the log is in spanish)

 

Nombre del evento de problema: APPCRASH
Nombre de la aplicación: fifa14.exe
Versión de la aplicación: 1.1.0.0
Marca de tiempo de la aplicación: 03f41040
Nombre del módulo con errores: bitguard.dll
Versión del módulo con errores: 2.6.1673.238
Marca de tiempo del módulo con errores: 5233288d
Código de excepción: c0000005
Desplazamiento de excepción: 00170348
Versión del sistema operativo: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Id. de configuración regional: 3082
Información adicional 1: b395
Información adicional 2: b395ebd2b53a46caad5a64272efe42d7
Información adicional 3: 3f42
Información adicional 4: 3f42a454f972fcf72589458b976bcb5d

Lookout
hanblackbeard
Posts: 18
Registered: ‎09-24-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

 what can we do, i can play fifa13 normally but nw getting worst if like this...i cant wait for another weeks hoho 

Lookout
hanblackbeard
Posts: 18
Registered: ‎09-24-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

better not buying it , some report says the ea team try to solve the problem

Keeper
kborealis
Posts: 2
Registered: ‎09-26-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

Ok, guys, try this out if u need, if works, share it, pls.
 We had problems running FIFA 14 on my friends pc, but not on mine

 

 we both hv AMD, his is an 8320 and mine is a Phenom IIx2. I thougt it was a configuration issue, then I finally took a time to look into it.

 Well, ill say how we did this, but u can jump to the last part once its the one I most believe fixed the problem.

 1 - We updated and ran Spybot and fixed issues

 2- Same with Malwarebytes

 3- Same with our anti virus (Avast, Free Version).

 4-  WE DELETED ADOBEx64 FOLDER ON HIS USERS>APP DATA> ROAMING>ADOBEx64 

 5- Then we reinstalled Adobe Shockwave.

 

 Hope it helps u out, guys.

 

 Peace.

Keeper
koushikmukherjee
Posts: 2
Registered: ‎09-30-2013

Re: Fifa 14 has stopped working

everytime i am getting this error Faulting application name: fifa14.exe, version: 1.1.0.0, time stamp: 0x03f41040 Faulting module name: fifa14.exe, version: 1.1.0.0, time stamp: 0x03f41040 Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x015f96ec Faulting process id: 0x73c Faulting application start time: 0x01cebe19de786c37 Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 14\Game\fifa14.exe Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 14\Game\fifa14.exe Report Id: b624f923-2a0d-11e3-bfdf-20cf305ca542 i am frustrated now. i format my computer install it freshly. still getting same error... what should i do? suggest me