Ask. Answer. Be the Hero.
Reply
Keeper
xiozerk
Posts: 3
Registered: ‎11-07-2013

PS3* BF4 loading screen error

So i have just bought bf4 new , done the updates and such , but just stays on the first loading screen (after you press start for the first time ) and has a loading icon in the top right corner , would be nice if someone can help

Keeper
SirTrollRound
Posts: 2
Registered: ‎03-05-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

do you have the ps3 slip

 

Keeper
SirTrollRound
Posts: 2
Registered: ‎03-05-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

slim*

Keeper
xiozerk
Posts: 3
Registered: ‎11-07-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

yes

Keeper
xiozerk
Posts: 3
Registered: ‎11-07-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

not the newis one tho 

Keeper
goathcw
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

So my friend and I both got this game at the redbox because we wanted to decided which game to get when PS4 launches and I can't even play this game. Both of us are just sitting here at the loading screen. This is what I get for trying this game out . I've been a Call of Duty guy forever but thought it'd be nice to give battlefield a try since I'm not to impressed with Ghost.

Guess we'll just get Ghost instead. It may not be the best game but at least we can play it.

Thanks for nothing EA.
Keeper
jbladen
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

[ Edited ]

Looking into the forums some more I have found someone that posted the PSN is down which is causing people to not be able to play.

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2185/session/L2F2LzEvdGltZS8xMzgzODU2OTg0...

Keeper
goathcw
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

Well that would make me feel better, but I still can't play campaign mode while the network is down?
Keeper
ratman2809
Posts: 3
Registered: ‎11-07-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

Go to settings network connections media server and disable it. It worked for me. I just got off of chat with Sony on this problem they fist had me delete the game file but that didn't help
Keeper
ratman2809
Posts: 3
Registered: ‎11-07-2013

Re: PS3* BF4 loading screen error

Go to settings network connections media server and disable it. It worked for me. I just got off of chat with Sony on this problem they fist had me delete the game file but that didn't help