Ask. Answer. Be the Hero.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Keeper
d4rkiii
Posts: 7
Registered: ‎11-04-2013

Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

Searched already in google and in the forum and nothing found.

 

Reinstalled chrome / battlelog plugin abou 100 times and still it doesnt work.

Checked chrome://plugins and all looks fine.

Plugin works with internet explorer.

Please fix this!!!!!!

Hero
LiBever
Posts: 7,986
Registered: ‎09-05-2012

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

Hello,

If you haven't already, please try removing and reinstalling the Battle log Plugin via the steps here. If it works on Explorer then there is something wrong with Chrome, try use Fire Fox.

Regards, Libever


libeversig“

Thank you for using Answer HQ. If you need further assistance, please let us know right away!

You can also contact me directly via PM here

Keeper
d4rkiii
Posts: 7
Registered: ‎11-04-2013

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

What is this for an answer?
U just wanna spam in the forum or why u got 5797 posts?
Read my text till the end and not just the headline...

I tried it about 100 times!!!!!!

Uninstall / Install / Uninstall / Install / Uninstall / Install / Uninstall / Install / Uninstall / Install / Uninstall / Install ..

u wanna say me that EA force me to use other browser except chrome?!!! Thats not correct!

I want to use a browser which i choose and not want EA want.

So they have to fix it for all browser.. This game is sooo buggy omg...

Hero
LiBever
Posts: 7,986
Registered: ‎09-05-2012

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

[ Edited ]

Hello,

 

I found for you some solutions, maybe they will help:

 

1. SOLUTION :I had this same issue and it was a really silly mistake on my side. I'm using click to play on all plugins (Settings -> Privacy -> Content Settings -> Plugins -> Click to Play) because I like having the choice before running java or flash. Problem is, battlelog uses plugins as well so I completely missed the plugin warning in my address bar.  In this case you can either; 1) disable click to play or 2) always allow plugins to run on the battlelog site (which I did).  Took me half an hour of installing / reinstalling / rebooting to figure out :smileywink:

 

2. SOLUTION: If you're on chrome, go to chrome://plugins/ in your URL bar. Make sure "ESN launch mozilla" is enabled! This was my problem! Hopefully it helps some of you.

 

3. SOLUTION: If you are on IE and windows 8 you need chrome. Start the game but copy the URL and close IE and open Chrome. Paste the URL into the Chrome address bar and press enter. When asked ,log on to your Origin account and hey presto !!

 

Hope this helps

 

Regards, Libever


libeversig“

Thank you for using Answer HQ. If you need further assistance, please let us know right away!

You can also contact me directly via PM here

Keeper
d4rkiii
Posts: 7
Registered: ‎11-04-2013

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

[ Edited ]

1. SOLUTION:
My plugins run automaticly not click to play...

2. SOLUTION:
Answer are in my first post..


Checked chrome://plugins and all looks fine.


3. SOLUTION
Im using Windows 7

Keeper
d4rkiii
Posts: 7
Registered: ‎11-04-2013

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

push...
no-one can help me?
Posts: 7,356
Topics: 83
XP: 3,317
Ideas: 5
Solutions: 1,882
Registered: ‎06-04-2013

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

i was gona say the same + some other stuff but you have done it all there is one thing left to do contact Origin/EA support they will gladly help you whit this problem  https://help.ea.com/en/origin go here press contact as give information press i still need help at the bottom of the page and then press start live chat and you will get a live chat whit an EA agent that will be glad to help you

 

if this helps pleas add XP to my account thanks

mark it as solution if it solves your problem so others can see it 

______________________________________________________________________


If someones post has helped, please click the white XP button and award the user with XP.


If someones post has solved your question, click the green "Accept as Solution" button and mark it as solution so it can help others with the same problem.


Thanks for being part of Answer HQ community, we all hope you have a great time here!


If you need future assistance, you can PM me here.


Answer HQ Hero/Moderator and EA Forums Moderator.

Carbonic
Posts: 5,051
Topics: 40
XP: 2,350
Solutions: 991
Registered: ‎12-13-2012

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

Can you define "do not work" in some detail?

 

Also, you might want to try try cleaning your browsers’ cache and temporary files using CCleaner ( http://www.piriform.com/ccleaner )

Keeper
d4rkiii
Posts: 7
Registered: ‎11-04-2013

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

Tried all methods already.

Re-installed Chrome, cache, cookies, settings, all of them.

The problem appeared since i formatted my pc.

Every time if i visit the website (battlelog battlefield 3 & 4) he tells me that i still need the plugin.

Keeper
d4rkiii
Posts: 7
Registered: ‎11-04-2013

Re: Battlelog Plugin at Chrome doesnt work

push... EA!?!?!?!?!!