Ask. Answer. Be the Hero.
Reply
Keeper
karmacookie
Posts: 1
Registered: ‎10-29-2013

BF4 Install punkbuster?

Punkbuster is already installed and up to date.  But it still won't let me on multiplayer.. keeps saying I have to have PB installed.  Help!

Keeper
staticsmoke
Posts: 8
Registered: ‎06-08-2013

Re: BF4 Install punkbuster?

[ Edited ]

I was playing in a punkbuster server with no problem. Now it says I need to install it, and when I do, it says bf4 beta version is up to date. but it still requires me to update punkbuster to play in a server.  broken.

 

Edit: Yep, like the guy below me said, when you install bf4 for Punkbuster using their auto updater, you have to change the file path from Battlefield 4 Beta\ to just Battlefield 4\

Keeper
traxtararax
Posts: 3
Registered: ‎10-29-2013

Re: BF4 Install punkbuster?

Сopy folder "pb" from  "Battlefield 4 Beta" into "Battlefield 4". 

Keeper
w3etiki
Posts: 5
Registered: ‎08-23-2013

Re: BF4 Install punkbuster?

Don't have a bf4 beta folder anymore, uninstalled beta  when it ended.

Tried updating from evenbalance.com and it didn't work too.

Keeper
traxtararax
Posts: 3
Registered: ‎10-29-2013

Re: BF4 Install punkbuster?

[ Edited ]

Please download this. It's my folder "pb"  from "battlefield 4 beta"

[Link Removed - Admin.]

Community Manager
EA_Barry
Posts: 5,344
Registered: ‎09-23-2012

Re: BF4 Install punkbuster?

Try these troubleshooting steps regarding your PB installation: https://help.ea.com/article/troubleshooting-info-for-battlefield-4#pb

------------------------------------------------------------------------------------------
If a post Answers your question please click on Accept as Solution.
Thank players and help them 'Level Up' by giving them XP.
Thank you for sharing your gaming expertise with your fellow players!
Keeper
traxtararax
Posts: 3
Registered: ‎10-29-2013

Re: BF4 Install punkbuster?


eabarry wrote:

Try these troubleshooting steps regarding your PB installation: https://help.ea.com/article/troubleshooting-info-for-battlefield-4#pb


Thanks. I've tried this before, but nothing happened. 

This is the same but with pictures:

http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php

Sentinel
phantomsix
Posts: 7
Registered: ‎06-11-2013

Re: BF4 Install punkbuster?

Same here, ive tried everything and nothing seems to work

Keeper
Psychosnake01
Posts: 2
Registered: ‎10-29-2013

Re: BF4 Install punkbuster?

[ Edited ]

tryed it all restated my comp etc etc same issue with punkbuster played just fine when it was relesed but now punkbuster issues

 

tryed moving the Pb file from beta to Bf4 still get the same thing

Keeper
grailums
Posts: 1
Registered: ‎10-29-2013

Re: BF4 Install punkbuster?

This is **bleep**ing bull**bleep**. EA needs to be run into the **bleep**ing ground for how **bleep**ty their interface/ways to get into the game is.

Count me up for another person who can't **bleep**ing play a 50 **bleep**ing dollar game they paid for.