Ask. Answer. Be the Hero.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Keeper
Dapsybro
Posts: 8
Registered: ‎01-27-2013

[READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

As I recently bought Battlefield 3, and installed it, I went to Battlelog to join a server, and this shows up:

 

http://imgur.com/M6ekSXM

And of course I have it installed, so I went to the forums and tried to get an answer, from this page:https://help.ea.com/article/battlefield-3-battlelog-error-need-to-install-game-first-after-patch

 

I did everything that the webpage said, three times.

And I still don`t get it to work, so I went to check all possible forum pages and looked for other answers.

I found ten possible and it still won`t work.

 

What shall I do?

 

 - Dapsy

Hero
XSV_NiTEMARE
Posts: 3,895
Registered: ‎09-17-2012

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

Hi there!

 

First, 

You are sure you bought Battlefield 3 Premium Edition/Battlefield 3 and not Battlefield 3 Premium?

 

Timmie

------------------------------------( ͡° ʖ ͡°) ------------------------------------
Thank you for being part of the Answer HQ Community! If you need further assistance, please let us know right away!

Did a solution help you? Let everybody know by clicking on the "Accept as Solution" button.
Do you want to answer somebody's question? click on the "Reply" button.
If you are especially happy with someone's response, reward them by clicking on the "XP" button.
If you have something that you want to share that can help other players out (tips & tricks), don't hesitate to share these. Ask. Answer. Be the Hero!
Cryptis-X
Posts: 48
Topics: 0
XP: 7
Solutions: 6
Registered: ‎01-17-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

It is saying you need to have Battlefield Premium to play, is it Premium that you have installed on your Origin?

 

Can you link your Battlefield profile here so that we can see it please?

Keeper
Dapsybro
Posts: 8
Registered: ‎01-27-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

Do you need Battlefield 3 Premium Edition to play at all?

 

Cryptis-X
Posts: 48
Topics: 0
XP: 7
Solutions: 6
Registered: ‎01-17-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

All you need is the base game to play, so if you have the main Battlefield 3 game, you should be fine. Can you link your Battlelog page?

Keeper
Dapsybro
Posts: 8
Registered: ‎01-27-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

Keeper
shadyslay3r
Posts: 1
Registered: ‎03-08-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

Hi guys,

I have the same problem when i try to play my version of battlefield 3 i recently purchased. When i realised this thread was only one month old, i decided to check to view the solution. As I dont see any solution, perhaps you guys could post a guide or something.  Also here is my profile http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Shadyslay3r/.

Keeper
superfelele
Posts: 1
Registered: ‎03-15-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

I have the same Problem if i click on a server or want to play the campaign....

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/superfelele/

please help :smileyhappy:

Keeper
cronus130
Posts: 1
Registered: ‎03-25-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

Keeper
srsdani
Posts: 1
Registered: ‎08-20-2013

Re: [READ] You Need Battlefield 3 To Play On This Server

Same problem. I need help.

THIS isn't normal at all.

 I can not even play single player.

I tried: uninstall origin;  uninstall the plugin ; "reload my games"; uninstall game... Everything.