Welkom op het Nederlandstalige forum

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Welkom op het Nederlandstalige forum

[ Bewerkt ]
EA SPORTS FC Team

Hey EA-gaming fans,

 

We zijn enorm trots dat wij de opening van de Nederlandse Answers HQ mogen aankondigen! We willen dat het forum een plek zal zijn waar jullie elk probleem, strategie en nieuws over onze spellen kunnen bespreken.

 

Answers HQ is hoofdzakelijk een dienst waar je hulp kan krijgen van de communityleden en EA vertegenwoordigers. Wanneer andere spelers een soortgelijk probleem hebben gerapporteerd, kan het zijn dat het probleem bekend is - in dit geval hoef je geen bericht te plaatsen - je hoeft alleen maar op "Ik ook" te klikken. Mocht het probleem nog niet eerder op het forum voorkomen, plaats dan een bericht op de daarvoor bestemde plaats.

 

Er is een systeem op Answers HQ waarmee je XP kan geven. Hoe meer je mensen helpt, hoe meer XP je krijgt. Het is ook mogelijk om AHQ badges te verdienen en een nieuwe rank te krijgen door actief te zijn in de community.

 

We hebben forums voor onze populairste spellen, waaronder: Battlefield, FIFA en natuurlijk de Sims. Om alle spellen te bekijken, klik je op "Alle Forums" links bovenaan. Met de groei van de Community blijven wij nieuwe forums toevoegen.

 

Tenslotte zien wij niets liever dan dat jullie mee blijven doen met ons forums. We zijn er zeker van dat wij met jullie hulp, een van de beste Nederlandse online gaming communities kunnen maken!

 

Jouw AHQ Team.

Jason.png
Bericht 1 van 1 (1.886 Weergaven)

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help